Kultúra

Heteken belül kiírják a Barátok Közt két meleg karakterét

Az RTL Klubon két évtizede futó Barátok Közt című sorozat nézői jól ismerik Nagy Tóbiást és párját, Asztalos Kristófot, akik a műsor első meleg párját alkották több, mint négy éven keresztül. Azonban mint a Blikk megtudta, a két karaktert és így az őket alakító Józan Lászlót és Hajnal Jánost a közelmúltban kiírták a sorozatból.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hajnal Jànos (@hajnaljan) által megosztott bejegyzés,

 

A meleg párt játszó két színész már nem forgat a stábbal, így várhatóan pár hét múlva a eltűnnek a képernyőről. A lap szerint a történetben tervezett esküvőjük kapcsán távozhatnak, amelyet a készítők várhatóan összekötnek a Barátok Közt október 26-ára eső 20. születésnapjával.

A Barátok közt majd’ húsz évében nem ez az első és valószínűleg nem is az utolsó, amikor meg kell válnunk egy-két szereplőtől, hiszen, ahogy az életben, a Mátyás király téren is jönnek-mennek az emberek, de reméljük, elég izgalmas történettel szolgálunk majd a nézőinknek ahhoz, hogy ne szomorkodjanak sokáig” – nyilatkozta Szabó Péter, a sorozat sajtófőnöke.

Magazinunk idén tavasszal készített címlap-interjút a Tóbiást alakító Józan Lászlóval. A beszélgetés során többek között mesélt arról is, mennyire érez nyomást, vagy akár felelősséget a szerep kapcsán. „Nincs semmilyen nyomás. Színész vagyok, felkérnek egy szerepre, én meg eljátszom a karaktert, akit adott esetben Tóbiásnak hívnak. Minden szerep egy sorstörténet. Tóbiásé azt mutatja be, hogyan próbálja valaki elfogadtatni a homoszexualitását egy lakóközösséggel. A szerep maga egy üzenet. A sorozatírók és a producer döntései alapján születnek meg ezek a történetek, amelyek a karaktert körbefonják.

 

Józan László

 

Ettől függetlenül a szerep nagyon is fontos volt számára. „A körülötte forgó történetek jól ábrázolják, milyen helyzeteken kénytelen keresztülmenni egy meleg fiú, hogyan igyekszik kijönni a környezetével és a szüleivel. És ezek a szituációk néha nagyon jó dolgokra mutatnak rá” – idézte fel magazinunknak.

A színésszel készített interjúnk arról, érte-e attrocitás Tóbiás miatt, tudott-e a karakterből építkezni, valamint színházi munkájáról és a közösségi média fontosságáról az alábbi linken olvasható:

„Minden szerep egy sorstörténet” – Interjú Józan Lászlóval

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin