Színes

Három országban is bejelentették a Drag Race folytatását

A World of Wonder (WOW) bejelentette, hogy a Drag Race univerzum három kiadását is meghosszabbították egy-egy újabb évadra. Eszerint a Drag Race France, a Drag Race Philippines és a Drag Race Thailand is visszatér jövőre a maga harmadik évadával.

A WOW szerint a Drag Race France második évadát – amelyet a legendás bálkirálynő, Keiona nyert meg – 11,2 millióan látták, így a nézők nyilvánvalóan ki vannak éhezve a harmadik évadra. Ez a szám az első évadban hétmillió volt, úgyhogy a növekedés látványos.

A Drag Race Philippines Captivating Katkat győzelme után nem sokkal jelentette be a folytatást, és már lehet jelentkezni azoknak, akik megmérkőznének a „Fülöp-szigeteki Drag Race szupersztár” címért.

Bár a Drag Race Thailand esetében a visszatérésre a megszokottnál kicsit többet kellett várni, de a 2019-es második győztes megkoronázása után hamarosan ismét a képernyők elé kerül.

 

 

Az évadok premierdátumát még nem jelentették be azt azonban már megerősítették, hogy a Drag Race Philippines és a Drag Race Thailand világszerte elérhető lesz a WOW Presents Plus-on, míg a Drag Race France Franciaországon kívül mindenhol elérhető lesz a WOW Presents Plus-on.

És ez még nem minden! A rajongók hosszú várakozásának vetett véget a Canada’s Drag Race negyedik évadának bejelentése arról, hogy a premierre november 16-án kerül sor és a WOW Presents Plus-on világszerte megtekinthető lesz. Az új, kilenc epizódból álló évadban 11 drag queen versenyez majd.

A 100 ezer dolláros fődíjazású Canada’s Drag Race negyedik évadának indulói között több transznemű versenyzőt is találunk, valamint a Drag Race történetének legidősebb királynőjét!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin