Nagyvilág

Fia született az USA hongkongi főkonzuljának

Hanscom Smith 2019 óta vezeti az Egyesült Államok hongkongi és makaói főkonzulátusát. Még sanghaji főkonzul volt, amikor 2016-ban San Francisco-ban összeházasodtak párjával, a tajvani származású Eric Luval, akivel akkor már kilenc éve éltek együtt.

Esküvői fotójuk nagyot ment a kínai közösségi médiában, mert az országban nemcsak lehetőségük nincs összeházasodniuk az azonos nemű pároknak, de az elmúlt években a kínai állam egyre nagyobb erőkkel próbálja eltüntetni az LMBTQ tartalmakat a nyilvánosságból.

Miután Smith 2019 júliusában elfoglalta új állomáshelyét, egy videót töltött fel a konzulátus közösségi oldalára, amelyben elmondta, hogy férjével mindketten szeretik a filmeket, az utazást és az ételeket, és a két különleges státuszú városállam a legjobb hely arra, hogy ezeket a hobbikat élvezzék.

A Weibón most újabb fotót tárgyalhatnak majd ki a kínai netezők, miután a főkonzulátus Facebook-oldalán közzétették azt a képet, amely a házaspár fiának születéséről tudósít:

“Eric és én büszkén jelentjük be fiunk, Julian Hanscom Lu Smith születését. Boldogok vagyunk, hogy szülők lehetünk, és alig várjuk, hogy visszatérjünk Hongkongba, és bemutassuk Juliant az új otthonában.”

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin