Hírek

Fény derült Whitney Houston sokáig titkolt leszbikus párkapcsolatára

Mindig is keringtek pletykák arról, hogy Robyn Crawford és Whitney Houston között nem szimplán szoros barátság volt. Ezt erősíti meg Crawford jövő héten megjelenő A Song For You: My Life with Whitney Houston című könyve is, amelyben kendőzetlenül ír kettőjük kapcsolatáról és az egymáshoz fűződő érzéseikről.

 

Robyn és Whitney

 

A People magazin megszerzett egy részletet a könyvből és ebből kiderül, hogy a két nő között szexuális kapcsolat is volt a nyolcvanas évek legelején, közvetlenü azután, hogy egy nyári táborban megismerkedtek egymással. A románcnak végül Whitney vetett véget 1982-ben, mondván, hogy ez így nem tartható és ha a világ tudomást szerez róla, az véget vet a nő induló énekesi karrierjének. A szakításkor Houston még egy Bibliát is átadott volt barátnőjének.

Whitney tudja, hogy szerettem és tudom, hogy ő is szeretett engem. A világot jelentette számomra és megfogadtuk, hogy mindig kiállunk egymásért” – olvasható majd állítólag a könyvben, amely a hírek szerint több lesz mint egyszerű ponyva és inkább egy tisztelgés a világsztár előtt.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin