Hírek

Éveken át erőszakolta „nevelő célzattal” leszbikus lányát egy férfi

A La Repubblica-nak adott interjúban tárta fel szörnyű titkát egy most 23 éves leszbikus olasz lány. Francesca elmondása szerint vér szerinti apja 15 éves kora óta rendszeresen megerőszakolta őt annak érdekében, hogy így „nevelje ki” belőle a homoszexualitást.

Az egész akkor kezdődött, amikor nyolc évvel ezelőtt barátnőivel SMS-ben beszélte ki milyen érzéseket táplál más lányok iránt. Testvére ezt megtalálta a mobiltelefonon és megmutatta az apjuknak. Francesca élete ezen a ponton változott meg.

Családja még aznap hazavitte az iskolából és már a kocsiban ütötték-verték. „Ütötték a fejemet, a lábaimat, ahol csak értek” – idézte fel az olasz magazinnak.

 

A kép illusztráció

 

Egy napon aztán apja belépett az elzárt lány szobájába és vetkőzni kezdett. „Ilyen dolgokat nézegess, ne a nőket” – utalt saját hímtagjára. A több évnyi megaláztatás, rendszeres bezárás és szexuális erőszak nyomása alatt Francesca háromszor is kísérelt meg öngyilkosságot.

Tragédiája anyját sem hatotta meg. „Inkább legyen halott a lányom, mint leszbikus” – mondta neki egyszer. Apja sem hagyott fel a megerőszakolásokkal, bízva abban, hogy lányából így „kinevelheti” a lányokhoz vonzódást.

Francesca végül barátai segítségével menekült el otthonról. Szüleivel jelenleg is perben áll, akik minden vádpontot tagadnak.

 

https://humenonline.hu/minden-negyedik-gyerekkori-ongyilkossag-lmbtq-fiatalhoz-kapcsolodik/

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin