Színes

Először hoztak nyilvánosságra fényképeket a Heartstopper második évadáról

A Netflix nyilvánosságra hozta az első hivatalos fényképeket a Heartstopper közelgő második évadáról.

A képeken látható Charlie (Joe Locke) és Nick (Kit Connor), valamint Tara (Corinna Brown) és Darcy (Kizzy Edgell) a párizsi osztálykiránduláson, valamint Tao (William Gao) és Elle (Yasmin Finney), akik éppen egy moziban ülnek. A szóló felvételek Charlie-ról, Nickről és Isaacről (Tobie Donovan) készültek.

A várva várt második évad premierje augusztus 3-án lesz a Netflixen – Magyarországon is.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Netflix UK & Ireland (@netflixuk) által megosztott bejegyzés

 

A Radio Timesnak adott interjújában Alice Oseman, az eredeti képregények szerzője és a sorozat producere „több feszültséget és drámát” ígért, „mivel lelassítottuk a történetet„.

A képregényekben minden olyan gyorsan történik, de a sorozatban szeretnénk meghosszabbítani a történetszálakat, ezért a karakterek útját több akadály keresztezi” – árulta el.

Ebben az évadban Nick ki akar állni a világ elé, de szembesül bátyjával, az életéből többnyire hiányzó apjával és macsó társaival, úgyhogy hamar rájön, hogy ez nem is olyan egyszerű, mint azt kezdetben gondolta„.

Mivel Charlie feltétel nélkül támogatja Nicket, Charlie elhanyagolja a mentális egészségét. Oseman azonban hozzátette: „De nem számít, milyen kihívások várnak a Heartstopper csapatára, mindannyian tudjuk, hogy a végén minden rendben lesz!„.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin