Itthon

Ellenzéki politikusok szerint a gyerekeket a “pedofidesztől” kell megvédeni

Szombaton sajtótájékoztatót tartottak az ellenzék politikusai a Fidesz gyermekvédelminek mondott népszavazása kapcsán. Kálmán Olga, a DK elnökségi tagja, Demeter Márta országgyűlési képviselő és Tordai Bence, a Párbeszéd frakcióvezető-helyettese arról beszéltek, nem az állítólagos nemátalakító propaganda veszélyes a gyerekekre – a gyerekek eddig semmit sem tudtak erről, de az eszméletlen mennyiségű plakátokat ők is látják és emiatt kérdéseket tesznek fel -, hanem valódi veszélyektől kell megóvni őket.

Többek között a Fidesz pedofil politikusaitól. Emlékeztettek Kaleta Gábor volt perui nagykövet ügyére, aki a laptopján több ezer gyermekpornográf felvételeket tárolt, emiatt azonban csak felfüggesztett szabadságvesztést és 540 ezer forint pénzbüntetést kapott.

Egy friss eset kapcsán elmondták, nem kérnek abból a fideszes gyermekvédelemből, amelyben rejtegetik saját pedofil politikusaikat. Nemrég a Fidesz egyik volt budapesti kerületi képviselője, egy 56 éves általános iskolai tanár azzal került be a hírekbe, hogy szexuális kapcsolatot létesített 13 éves diákjával.

“Milyen jogon papolnak nekünk gyermekvédelemről? Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a fideszes erkölcs a történelmi temetőbe kerüljön”

 

– mondta Kálmán Olga. A sajtótájékoztatón a kormány népszavazási plakátján a “Védjük meg a gyermekeket!” feliratot átmatricázták azzal a szöveggel, hogy “a pedofidesztől”.

 

 

Az orosz propagandát másolja a kormány gyermekvédelmi kisfilmje

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin