Kultúra

Elkészült a Netflix legújabb LMBTQ filmjének első stábfotója

A rendezőként és producerként egyaránt számos díjat magáének tudható, több emlékezetes LMBTQ-vonatkozású filmet és sorozatot készítő Ryan Murphynek nemcsak a magánélete – hiszen múlt héten megszületett férjével közös harmadik gyermeke is -, de a szakmai élete is rendkívül eseménydús volt az elmúlt hónapokban. Koronavírus ide vagy oda!

2019 végén indultak meg a The Prom című film forgatási munkálatai és bár a világjárvány miatt tavasszal átmenetileg le kellett állniuk, augusztus végén sikerült befejezni a Broadway-adaptációt. A Netflixen várhatóan karácsony tájékán jelenik meg a film, amelyben Meryl Streep Dee Dee Allen bőrébe bújik, de a szereplőgárdában ott található többek között Nicole Kidman, Kerry Washington és James Corden is.

Murphy a hét elején közzétette az első fényképet a stábról, amelyen jól látszik, hogy Streep tőle egészen szokatlan külsőt kapott: rövid, vörös hajjal mosolyog a kamerába.

 

Meet the incredible icon-packed cast of Netflix’s THE PROM. A group of true troopers who buckled up and finished shooting during COVID so we could give everybody an inspirational aspirational story that we all need right now. Christmas is right around the corner…

No Description

 

A Broadway musicalen alapuló film témája, hogy négy nagy öreg színházi sztár a középnyugati Indiana államba utazik, hogy segítsenek egy leszbikus diáklánynak elvinni az iskolai bálba barátnőjét. A Playbill információi szerint az eredeti musicalből a teljes dallista fel fog csendülni a Netflix-adaptációban is.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin