Sport

Egymás ellen játszhatnak a tokiói olimpián a jegyespár tagjai

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Chidester (@chiddy3)

 

Amanda Chidester és Anissa Urtez nemrég jegyezték el egymást. Mindketten softball-játékosok, mindketten készülnek az olimpiára, ahol azonban szembe is kerülhetnek egymással: Chidester ugyanis az amerikai, Urtez pedig a mexikói csapat tagja.

A sportnak köszönhetően ismerkedtek meg egymással, és egy podcastben arról meséltek, hogy ez utólag különösen áldásosnak bizonyult. Így ugyanis extra időt tölthetnek együtt az edzésekkel is, és ez az idő csak tovább nőtt azzal, hogy a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztották az olimpiát.

„Sokat beszéltünk erről. Akármelyikünk is nyerne érmet, annak örülni fogunk, bármi is történjen”

 

– jelentette ki Chidester. Az esetleges szembenállás a pályán nem jelent gondot Urtez szerint:

„Nem ismerjük egymást, amikor a pályán vagyunk. Akkor játék van.”

 

A mexikói sportoló arról is beszélt, szerencsésnek érzi magát, amiért családjában jól fogadták az előbújását. Az elején az édesanyjával voltak nehéz pillanataik, mert úgy érezte, hogy biztosan ő ronthatott el valamit anyaként, de ezt idővel át tudták beszélni. Miután pedig megtörtént az eljegyzés, a tágabb családnak is coming outolt:

„Határozottan megkönnyebbülést jelentett számomra, és azt hiszem, közelebb is kerültünk a családommal, mert korábban soha nem nyíltam meg előttük a magánéletemmel kapcsolatban.”

 

 

 

Egybekelt a magyar női kosárlabda-válogatott két játékosa

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin