Hírek

Egy vallásos anya állítja: lányát az ördög szállta meg, amiért egy nővel házasodik össze

Ausztráliában egy leszbikus nő boldogan tervezte esküvőjét barátnőjével, ám amikor szigorú, vallásos szülei megtudták, mire készülnek, csakis azt az egy magyarázatot találták döntésére, hogy lányukat bizonyára maga az ördög szállta meg.

 

JoJo és Jess

 

Hamarosan új évaddal tér vissza a Bride and Prejudice: The Forbidden Weddings című valóságshow, a műsor keretein belül pedig eljegyzett párokkal ismerkedhetünk meg, akiknek szüleik nem támogatják kapcsolatukat – számol be róla a Pink News.

A műsor során a párok és szüleik megbeszélhetik problémáikat, és még családterápiára is járhatnak, ahol őszintén feltárhatják sérelmeiket.

A 38 éves JoJo libanoni szüleit szeretné meghívni esküvőjére, ahol a huszonnyolc éves Jess-szel kel egybe. Régóta dédelgetett álma válhatna valóra, ha édesapja kísérné az oltárhoz, de szülei hozzáállása alapján erre egyelőre csekély esélyt látni. Amikor ugyanis JoJo megkérdezte tőlük, mit tett azon kívül, hogy szerelmes lett, az édesanyja azt válaszolta: Az ördög lakozik benned. Maga az ördög.

 

JoJo szülei képtelenek elfogadni lányuk döntését

 

JoJo édesapja is nyilatkozott a fennálló helyzetről, és elmondása szerint egyszerűen képtelen rá, hogy leszbikus lányát az oltárhoz kísérje. És bár szülei támogatását még nem nyerte el, JoJo boldog, amiért találkozott Jess-szel, és hamarosan annak a nőnek a felesége lehet, aki mindig mellette áll.

Egy felmérés szerint Ausztráliában a vallási hiten alapuló vélemények és hozzáállások változóban vannak. Az eredmények alapján a résztvevők 63%-a gondolja úgy, hogy a vallásos szervezeteknek nincs joguk diszkriminálni az LMBTQ közösséget. Emellett még a nagyon vallásos emberek fele is úgy gondolja, hogy a vallásos szervezeteknek nem lenne szabad más embereket az értékeik és nézeteik alapján diszkriminálniuk.

Ezért is okozott például felháborodást, amikor egy vallásos iskola megvált egy tanárnőtől, csak mert az elismerte, hogy nem ellenzi az országban létrejött házassági egyenlőséget.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin