Hírek

Egy személyi edző akarta előbújtatni a népszerű ázsiai színészt

Bár elsőként egy általa ismert személyi edző posztolta személyes beszélgetésüket közösségi oldalán, a fülöp-szigeteki és skót gyökerekkel rendelkező színész végül úgy döntött, nem titkolózik tovább és kezébe veszi az irányítást: biszexuálisként coming outol.

 

Alex Diaz

 

Egy országában népszerű fitneszedző, Miguel Chanco közösségi oldalán tette közzé azt a beszélgetést, amely közte és a színész, Alex Diaz között jött létre az Instagramon. Ahogy a poszt megszületett, Diaz rajongói és a fülöp-szigeteki LMBTQ-közösség máris a fiatal színész védelmére kelt, amiért az edző az engedélye nélkül akarta előbújtatni őt – számol be róla a Pride.

A történtek után Diaz a saját oldalán tisztázta a dolgot előbújásával és őszinte szavaival.

„Soha többé nem fog félelemben tartani a tudat, hogy talán azért, amit magamról elmondok, elveszítem a munkámat és véget ér a karrierem. Ehelyett segítséget kérek, keresem a gyógyulást, az elfogadást és képviselni fogom a biszexuális közösséget és/vagy bárkit, aki valaha előítélettel találkozott a társadalmunkban. […] Remélem, az ügynökségem, a márkák, a támogatóim, a barátaim és a családom és mindenki más, akit ezzel a bejelentésemmel cserbenhagyok, megbocsájt majd. Sajnálom, tévedtem és nem tartottam tiszteletben azokat az értékeket, amelyeket olyan erősen próbálok közvetíteni az online térben. Nem az volt a célom, hogy bárkit is megbántsak, vagy, hogy elrejtsem az igazságot arról, hogy ki is vagyok valójában, hanem inkább szakmai döntésnek nevezném annak tudatában, hogy nemzetünk hogyan viszonyul az olyan emberekhez, mint amilyen én is vagyok. […] Hálás vagyok mindenkinek, amiért emlékeztettek rá, hogy én is csak ember vagyok, és engem is szeretnek. […] Szenvedélyem az előadás, az hogy boldoggá tegyem az embereket, és mosolyt csaljak az arcukra. Csak azt remélem, hogy továbbra is folytathatom ezt, bármilyen utat is tár elém az élet. Most pihenni fogok, átértékelek pár dolgot és sokkal erősebben fogok visszatérni, mint amilyen valaha voltam. Szeretlek titeket, sokat tanultam ebből és a jövőben is így lesz. Köszönöm.”

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

thank you for the thousands of messages of love and support all over twitter and my message requests here on instagram. I am going to release a full statement when the time is right but for now I would just like to say sorry and thank you. I ask forgiveness from my management, the brands, supporters, friends, my family and everyone else I let down by what I did and/or who I am. Im sorry, I was wrong in my actions and failed to uphold the values I so strongly try to convey online. It was not my intention to hurt anyone or elude the truth of who I am for all these years but rather a showbiz decisions based on the state of our nation in regards to acceptance and representation of who I am. But I sincerely thank everyone for not failing to remind me that I am human and that I too am loved. —Never again will I be shackled by the fear of what might be said about who I am for fear of losing my career and instead, I will seek help, heal and champion change, acceptance and representation for the bisexual community and/or anyone who is met with prejudice in our society. I see now that my actions are not caused by but rather the effect of the unhealthy and toxic suppression of all of who I am as a human being. Im in a better place now. My passion is performing, making people happy & making people smile. My only hope is that I can continue to use this platform to do such in whatever new path this universe-given experience has opened up for me. For now, I will rest, reevaluate and come back stronger and better than ever. I love you all, I have learned and I am growing. thank you. 🌱🏳️‍🌈⚤

james alexander diaz mcdermott (@alexandermcdizz) által megosztott bejegyzés,

Nyilván Diaznak számolnia kellett volna azzal, hogy az internetes üzeneteknek megvan a maguk kockázata, de nem feledkezhetünk meg a tényről, hogy az ország, ahol Diaz él és dolgozik, még mindig roppant konzervatív szellemben működik, és éppen ezért érezte úgy, hogy titkolnia kell szexuális irányultságát. Bár a Fülöp-szigeteken nem büntetik a homoszexualitást és valójában az egyik leg „meleg-barátabb” ázsiai helynek választották meg a világon, mégis magas a katolikusok száma, és az emberek inkább megtűrik, és nem elfogadják az LMBTQ-közösséget. Ezt az is bizonyítja, hogy az idei évben az országban nem fogadták el azt a diszkrimináció ellenes törvényjavaslatot, amely megvédte volna az embereket attól, hogy szexuális irányultságuk vagy nemi identitásuk alapján diszkriminálják őket.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin