Sport

Egy hónapja nincs nyoma az eltűnt biszexuális rögbijátékosnak

fotó: Bath Rugby / Facebook

 

A 24 éves Levi Davis az élvonalbeli rögbi történetének első nyíltan biszexuális játékosa, aki 2020 szeptemberében coming outolt. A Worthing Raiders játékosa több mint egy hónapja eltűnt Spanyolországban, és mivel hat hét után a rendőrség sem jutott semmire, a család magánnyomozót fogadott fel, írja az Outsports.

Davist utoljára október 29-én látták egy barcelonai bárban, ahonnan este 22:05-kor távozott. Az ügyével foglalkozó Gavin Burrows magánnyomozó elmondta, eltűnése óta nem használták Davis bankkártyáit és a sportoló nem is lépett kapcsolatba senkivel. És bár találtak új nyomokat is, nagy szükségük lenne bármilyen információra a nyilvánosságtól, ami segíthetné a munkájukat.

Édesanyja a múlt hónapban az EuroNews-nak arról beszélt, hogy a rögbi károsan hatott Davis mentális egészségre, és a rasszista előítéletektől szenvedő fia nem sok segítséget kapott a sportágtól.

Sportkarrierje mellett Davis a szórakoztatóiparban is kipróbálta magát, 2019-ben két másik sportolóval együtt részt vett a The X Factor: Celebrity műsorban. A modellkedéssel is foglalkozó Davis idén ősszel Onlyfans profilt indított, eltűnése előtt nem sokkal pedig saját dalt is megjelentetett LEDA művésznév alatt.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin