Itthon

Dúró Dóra újabb „homoszexuális propagandát” terjesztő mesekönyvre csapott le

Dúró Dórát nem lehet azzal vádolni, hogy ne követné nyomon a hazai mesekönyv forgalmazást. Ezúttal a Vagánybagoly és a harmadik Á című, avagy mindenki lehet más alcímű mesekönyvet fedezte fel magának és egy példányát szét is tépte. A kötet a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) támogatásával jelent meg, írója, Bán Zsófia pedig beszédet mondott a 2013-as Budapest Pride megnyitóján.

 

 

 

A Mi Hazánk szélsőjobboldali szervezet alelnöke homoszexuális propagandának tartja, hogy az egyik szereplőnek nem apja és anyja, hanem két anyja van. Azt is problémának tartja, hogy a mesekönyv egy másik részletében a szerző érzékenyíti gyerekeinket a fekete bőrű külföldi osztálytárs befogadására, az egyik gyerekszereplő pedig viccelődve a „beverem a pofáját” kifejezést használja.

Facebook-bejegyzéséből azt is megtudhatjuk, hogy írásbeli kérdéssel fordul Kásler Miklós emberi erőforrások miniszterhez, hogy megtudja, miként támogathatta az NKA a kötet megjelenését, mennyi pénzzel támogatták a könyv kiadását és ki a felelős mindezért.

A politikus elmesélte, hogy a Meseország mindenkié című, szerinte ugyancsak homoszexuális propagandát tartalmazó mesekönyv ledarálása után hívták fel a figyelmét erre a „propaganda-mesekönyvre”.

 

Meseország nem az aberráltaké – Dúró Dóra ledarált egy mesekönyvet

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin