Hírek

Dráma: Szakított a felnőttfilmes álompár

casey-blake-03

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy erős túlzás az álompár használata, az angol nyelvű szaksajtó egyenesen a „twink powercouple” kifejezéssel él, ha csak szóba kerül Blake Mitchell (20) és Casey Tanner (21). Tekintve, hogy olvasóink többsége nemigen járatos az online pornó világában, ezért megjegyeznénk, hogy a nevek mögötti számok jelen esetben az életkort jelentik. Nem jelen esetben pedig Blake (22,86) és Casey (16,51).

 

https://www.youtube.com/watch?v=SDo1xwHJ_9I

 

Blake építőipari munkásként kezdte és egy darab mellbimbóval, mert a másikat hat évesen levágta véletlenül, amikor még nem tudta, mire való a borotva. Szólóvideókban indult egy webkamerás oldalon, onnan váltott a Helix Stúdióra, ahol elmaradhatatlan hipszter szemüvegében 2014 óta dolgozik, ugyanitt Casey 2013 óta. A páros közel másfél éves kapcsolata látszik most zátonyra futni, pedig az elmúlt időszakban elkezdtek XXX-mentes celebekké is válni. Mindketten aktívan használják a közösségi médiát, mindkettejüknek van Twitter és Instagram profilja, valamint közös Youtube-csatornájuk is, ezeket 40-50 ezren követik.

 

casey-blake-02
Casey Tanner

 

casey-blake-05
Blake Mitchell

Fél éve már volt náluk egy rövidebb mosolyszünet, de most komolynak tűnik a dolog. Az ok egy másik pornószínész, a pályakezdő Sean Ford. Blake egy forgatásra Las Vegasba utazott, ahol a stúdió modelljei együtt laktak egy bérelt házban. Itt a közös jelenet felvétele után a kamerán kívül is folytatta Blake és Sean, amit a kamerák előtt már elkezdtek, majd Blake ezután szakított a semmiről sem tudó Casey-vel.

„Szakított velem, és én csak kerestem az okát. Nagyon intuitív vagyok, éreztem, hogy van itt valami. Addig faggattam, hogy végül bevallotta, hogy megcsalt Seannal. A házban lévő többi modell is tudott róla, ők is megerősítették. Végeztem vele.”

A szakítás után nem világos egyelőre, hogy ki hol fog lakni, a pár ugyanis közös lakásban él Seattle-ben, és két örökbe fogadott kutyájuk is van.

casey-blake-06

 

Miután Casey végighaknizta a szakítással a felnőttfilmes oldalakat, Blake egy rövid közleményt tett közzé: „Ő csalt meg elsőnek. Egy hónap alatt kétszer is. De ki győzi már számolni?”

A szakítás óta kígyót-békát kiabálnak egymásra, és jellemző, hogy a netes közösség rögtön két táborra szakadt, míg többen is a kutyák miatt aggódnak:

A kutyusokkal senki sem törődik? Ők itt az igazi áldozatok!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin