Színes

Drag queent szerződtet Európa legnagyobb modellügynöksége

Aki nyomon követte a Drag Race UK második évadát, annak mindenképpen ismerősen cseng Tayce neve. Néhány héttel ezelőtt mi is foglalkoztunk vele, hiszen a Coca-Cola egyik brit kampányának arca lett és egy ismert parfümmárkával is szerződést kötött. Arról nem is beszélve, hogy számos magazinnak került címlapjára, sorra kapja a felkéréseket interjúkra.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

⛓TAYCE⛓ (@itstayce) által megosztott bejegyzés

 

A potenciált a Models 1. ügynökség is (velük dolgozik többek között Naomi Campbell, Linda Evangelista és Aweng Chol is) meglátta benne és nemrég szerződést írtak alá a drag queennel, aki egy személyes hangvételű Twitter-bejegyzésben hangsúlyozta, micsoda elégtétel ez számára azok után, hogy egykor sokan kétségbe vonták, képes lesz e karriert építeni, lévén túl sovány, túl fiatal és nem áll készen.

Fontos megjegyezni, hogy bár szenvedélye a drag, férfi és nem női modellként dolgozik majd, ellentétben Bimini Bon Boulash-sal, az évad másik versenyzőjével, aki női modellként kötött szerződést a Next Models ügynökséggel.

Korábban más Drag Race versenyzők is belekezdtek már modell karrierbe, például Aquaria, Gigi Goode, Pearl, Milk, Naomi Smalls és Miss Fame.

Borítókép: World of Wonder

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin