Hírek

Csókjelenetek nélkül jöhet a Pose harmadik évada

A Pose amerikai LMBTQ-témájú sorozat az elmúlt évek Pride Hónapjainak egyik fénypontjává vált, az első és a második évad is június első heteiben indult. Sajnos a menetrendet – mint megannyi más sorozat és tévéműsor esetében – idén fenekestül felfordította a koronavírus járvány. A forgatás félbeszakadt, az utolsó pár epizódnak még a forgatókönyve sem készült el.

Nem lepődtem meg a forgatás leállítása miatt, mégis keserédes pillanat volt” – nyilatkozta a Variety-nek a transz színésznő és főszereplő Indya Moore. “Egyrészt ha bárki megbetegszik, pillanatok alatt megfertőzte volna az egész stábot. Másrészt viszont a legtöbben hónapról hónapra, fizetésről fizetésre élnek. Aggódtam amiatt, ők hogyan fogják átvészelni ezeket a hónapokat.

 

Indya Moore (Angel Evangelista) és Angel Bismark Curiel (Lil Papi)

 

Bár a járvány első hulláma az Egyesült Államokban is kezd lecsengeni, az már most biztosra vehető, hogy a forgatás nem tud ott folytatódni, ahol tavasszal befejeződött. “A csókjelenetekről valószínűleg lemondhatunk. De a legnagyobb változást minden bizonnyal a ballroom jeleneteknél fogjuk érezni: azokban esetenként 125-150 háttérszínész is dolgozik. Furfangos dolog ez, mert a ballroom jelenetek nagyon fontos és elengedhetetlen részei a sorozatnak és a cselekménynek. Egyre többet szóba kerül egymás között, hogy vajon erről is le kell mondanunk? Reméljük, hogy nem.

Ezek a pillanatok nemcsak a látványvilághoz adnak sokat, hanem a műsor lényegi magját adják és sok színésznek személyesen is sokat jelentenek, hiszen maguk is a ballroom világból érkeztek.

Addig is míg kiderül a válasz, jöjjön két ballroom jelenet az első két évadból! (Mindkét évad elérhető Netflixen.)

 

 

 

Previous post

Megnehezítené Trump kormánya az örökbefogadást azonos nemű párok számára

Next post

Hamarosan házasodhatnak az azonos nemű párok Svájcban