Hírek

Csókjelenetek nélkül jöhet a Pose harmadik évada

A Pose amerikai LMBTQ-témájú sorozat az elmúlt évek Pride Hónapjainak egyik fénypontjává vált, az első és a második évad is június első heteiben indult. Sajnos a menetrendet – mint megannyi más sorozat és tévéműsor esetében – idén fenekestül felfordította a koronavírus járvány. A forgatás félbeszakadt, az utolsó pár epizódnak még a forgatókönyve sem készült el.

Nem lepődtem meg a forgatás leállítása miatt, mégis keserédes pillanat volt” – nyilatkozta a Variety-nek a transz színésznő és főszereplő Indya Moore. „Egyrészt ha bárki megbetegszik, pillanatok alatt megfertőzte volna az egész stábot. Másrészt viszont a legtöbben hónapról hónapra, fizetésről fizetésre élnek. Aggódtam amiatt, ők hogyan fogják átvészelni ezeket a hónapokat.

 

Indya Moore (Angel Evangelista) és Angel Bismark Curiel (Lil Papi)

 

Bár a járvány első hulláma az Egyesült Államokban is kezd lecsengeni, az már most biztosra vehető, hogy a forgatás nem tud ott folytatódni, ahol tavasszal befejeződött. „A csókjelenetekről valószínűleg lemondhatunk. De a legnagyobb változást minden bizonnyal a ballroom jeleneteknél fogjuk érezni: azokban esetenként 125-150 háttérszínész is dolgozik. Furfangos dolog ez, mert a ballroom jelenetek nagyon fontos és elengedhetetlen részei a sorozatnak és a cselekménynek. Egyre többet szóba kerül egymás között, hogy vajon erről is le kell mondanunk? Reméljük, hogy nem.

Ezek a pillanatok nemcsak a látványvilághoz adnak sokat, hanem a műsor lényegi magját adják és sok színésznek személyesen is sokat jelentenek, hiszen maguk is a ballroom világból érkeztek.

Addig is míg kiderül a válasz, jöjjön két ballroom jelenet az első két évadból! (Mindkét évad elérhető Netflixen.)

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin