Színes

Coming outolt Rebel Wilson és egyben a barátnőjét is bemutatta

Rebel Wilson közösségi média oldalain jelentette be, hogy új szerelem érkezett az életébe. A 42 éves ausztrál színésznő és komika csütörtökön posztolt egy fotót, amelyen ő és barátnője, Ramona Agruma ölelkezve, mosolyogva láthatóak.

Azt hittem, hogy egy Disney herceget keresek… de talán amire igazán szükségem volt egész idő alatt, az egy Disney hercegnő” – írta, az üzenet végére téve egy #loveislove hashtaget.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rebel Wilson (@rebelwilson) által megosztott bejegyzés

 

A pár fotója már 1.2 millió lájknál tart. „Sosem láttam Rebelt boldogabbnak” – mondta egy barátja a People magazinnak, amely múlt hónapban készített interjút a színésznővel. Wilson akkor annyit mondott, hogy „egy barátján keresztül” találkozott valakivel, de további részleteket nem árult el.

Hetekig beszéltünk telefonon, mielőtt találkoztunk volna. És ez egy nagyon jó módja volt annak, hogy megismerjük egymást” – mondta a Pitch Perfect filmek sztárja. „Kicsit régimódi volt ebben az értelemben – nagyon romantikus„. Az interjúban azt is elmesélte, hogy nagyon kiegyensúlyozottnak és egészségesnek érzi kapcsolatát, különösen egy olyan időszak után, amikor olyan dolgokat is eltűrt másoktól, amelyeket nem feltétlenül lett volna szabad.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin