Színes

Coming outolt a sztriptízelő tornász olimpikon

 

A 2016-os riói olimpián két ezüstérmet is bezsebelt az amerikai Danell Leyva, de a szertornászra nem emiatt emlékeznek sokan. Hanem mert a tornászgála során lenyomott laza sztriptízének képsorai az egész világsajtót bejárták:

via GIPHY

Egy világbajnoki aranyéremmel, bónuszként a londoni olimpián egy bronzzal is büszkélkedhet a kubai származású sportoló, akit nem csak szívtipróként, hanem az LMBTQ közösség támogatójaként is ismertek. Emiatt az egyik barátja az idei Előbújás napja kapcsán arra kérte, írjon valamit a közösségi médiában. Azt valószínűleg nem sejtette, hogy Leyva coming outol a Twitteren:

„Régóta tudom, hogy nem vagyok heteró. De bizonyos nagyon személyes okokból mindig megtagadtam ezt az oldalamat. Idén végre megértettem, hogy biszexuális/pánszexuális vagyok (még mindig próbálok rájönni, hogy melyik), de arra is rájöttem, hogy most legalábbis nem vonzodók a cisz férfiakhoz. (Ennek azokhoz a személyes okokhoz van köze, amit az imént említettem.) De úgy éreztem, itt volt az ideje, hogy ezt végre veletek is megosszam.”

 

Leyva a rió olimpia után visszavonult, de a sporttal nem hagyott fel. Szerepelt az amerikai Ninja Warriorban, és olyat mutatott, amit csak tátott szájjal lehet nézni:

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin