Hírek

Betörte barátnője kocsiját, amiért kikezdett az anyjával

Egy huszonkét éves ausztrál nő fogta magát, és betörte volt barátnője kocsiját, miután rájött, hogy nem mással, mint az ő édesanyjával folytatott titkos viszonyt.

A névtelenségben maradó nő, miután tudomására jutott édesanyja és volt kedvese kapcsolata, elment a fiatalabb házához egy baseball ütővel, ahol egyszerűen betörte az épület egyik ablakát, valamint kárt okozott az autóban is, mielőtt eltűnt volna a tetthelyről – számol be róla az Out.

 

Képünk csupán illusztráció.

 

A rongálást elkövető nő ügyvédje, Joe McConnell nyilatkozatában az állt, hogy ügyfele felháborodott a tényen, hogy édesanyja szexuális kapcsolatban áll azzal a nővel, akivel négy éven át alkotott egy párt. A gyanakvás akkor kezdődött, amikor ügyfele meglátta édesanyja nyakán a szokatlan foltot.

McConnell ügyfele hónapokkal ezelőtt szakítottak, két közös gyermeküket pedig a volt barátnőnél helyezték el. Azóta viszont ügyfele édesanyja a volt barátnőhöz költözött, és ez a körülmény igencsak megnehezíti, hogy a gyermekek mindkét szülőjükkel nyugodt közegben találkozzanak.

A rendőrség az eset után nyilvánosságra hozta, hogy a nő már korábban is követett el erőszakos bűncselekményeket. Ezek között szerepelt, hogy rátámadt a rendőrségre, valamint a testi sértés is, amiért felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítélet meghozatala különösen nehéznek bizonyult a múltban elkövetett súlyos tettek miatt. A rendőrbíró megértette zaklatottságának okát, de azt is közölte, hogy ez nem jogosítja fel az erőszakos cselekedetekre.

Mivel McConnell ügyfele a tárgyaláson bűnösnek vallotta magát, háromévnyi próbaidőt kapott.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin