Hírek

Betörte barátnője kocsiját, amiért kikezdett az anyjával

Egy huszonkét éves ausztrál nő fogta magát, és betörte volt barátnője kocsiját, miután rájött, hogy nem mással, mint az ő édesanyjával folytatott titkos viszonyt.

A névtelenségben maradó nő, miután tudomására jutott édesanyja és volt kedvese kapcsolata, elment a fiatalabb házához egy baseball ütővel, ahol egyszerűen betörte az épület egyik ablakát, valamint kárt okozott az autóban is, mielőtt eltűnt volna a tetthelyről – számol be róla az Out.

 

Képünk csupán illusztráció.

 

A rongálást elkövető nő ügyvédje, Joe McConnell nyilatkozatában az állt, hogy ügyfele felháborodott a tényen, hogy édesanyja szexuális kapcsolatban áll azzal a nővel, akivel négy éven át alkotott egy párt. A gyanakvás akkor kezdődött, amikor ügyfele meglátta édesanyja nyakán a szokatlan foltot.

McConnell ügyfele hónapokkal ezelőtt szakítottak, két közös gyermeküket pedig a volt barátnőnél helyezték el. Azóta viszont ügyfele édesanyja a volt barátnőhöz költözött, és ez a körülmény igencsak megnehezíti, hogy a gyermekek mindkét szülőjükkel nyugodt közegben találkozzanak.

A rendőrség az eset után nyilvánosságra hozta, hogy a nő már korábban is követett el erőszakos bűncselekményeket. Ezek között szerepelt, hogy rátámadt a rendőrségre, valamint a testi sértés is, amiért felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítélet meghozatala különösen nehéznek bizonyult a múltban elkövetett súlyos tettek miatt. A rendőrbíró megértette zaklatottságának okát, de azt is közölte, hogy ez nem jogosítja fel az erőszakos cselekedetekre.

Mivel McConnell ügyfele a tárgyaláson bűnösnek vallotta magát, háromévnyi próbaidőt kapott.

 

 

Previous post

Meleg és leszbikus párra cserélték Ádámot és Évát egy templomban

Next post

Manga pornó készítése miatt kerül börtönbe egy orosz transz nő