Humen Film Festival 2016

Barátság (Dostana, 2008)

 

Sam és Kunal két Miamiban élő indiai macsó, akik véletlenül futnak össze. Mindkettejüknek sürgősen albérletre van szükségük, és történetesen épp ugyanazt a lakást nézik ki maguknak. Az csak a helyszínen derül ki, hogy az óhajtott apartman egy igazi álomlakás olcsón, csakhogy a házinéni bombázó unokahúga ugyanott lakik. Mivel a házinéni csak lányokat engedne unokahúgával egy fedél alá, meleg párnak adják ki magukat, hogy beköltözhessenek. Ám ahogyan az lenni szokott, ez az aprócska hazugság nagyon gyorsan mindent maga alá temető lavinává dagad.

Fordulatos zenés vígjáték, igazi egzotikum Bollywoodból. A szuperkonzervatív Indiában az első olyan közönségfilm, amiben (ál)meleg karakterek kapták a főszerepet, és bollywoodi szupersztárok is játszották őket. A film sokat oszlatott abból a téves helyi sztereotípiából, hogy csak feminin férfiak lehetnek melegek.

Kritikánkat a filmről ITT olvashatjátok.

Barátság (Dostana, 2008)
magyar feliratos, indiai vígjáték, 145 perc
Vetítés: 2016.09.10. 18:30 – 16 éven felülieknek

JEGYVÁSÁRLÁS

 

Dostana Best Teaser – Priyanka Chopra|John Abraham|Abhishek Bachchan|Karan Johar

This trailer of ‘Dostana’ – a vibrant film of love and friendship features the song ‘Shut Up & Bounce’. The main premise of the story is the ‘tiny lie’ which…

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin