Hírek

Az európai melegeket fenyegeti az Iszlám Állam

Az Iszlám Állam saját határain belül a homoszexuálisnak vélt polgáraival szemben elkövetett rémtetteiről több alkalommal is beszámoltunk, amelyekről ide és ide kattintva olvashattok. A kreált államot irányító szélsőségesen fundamentalista szervezet a Twitteren keresztül már Európának és az európai melegeknek is üzen.

Egy hétvégi bejegyzésük szerint nemcsak elfoglalják Rómát – erről ugye napok óta olvashatunk -, de azzal is fenyegetnek, hogy a melegeket összefogdossák és lehajítják őket a ferde torony tetejéről.

ferdetorony

Ugye ezzel kapcsolatban az első kínos helyreigazítás, hogy a ferde torony nem az olasz fővárosban, hanem a tőle több száz kilométerre fekvő Pisában található. Az olaszok egyébként is inkább a humor oldaláról fogják meg a fenyegetőzéseket.

Többen felhívják a figyelmet az állandóan késő vonatokra – úgyhogy a terroristák semmiképp se vonattal akarják elfoglalni a várost, illetve a városi tömegközlekedésre se számítsanak, mert hamarosan sztrájk várható. Sokan kedvenc fagylaltjukat ajánlottak kipróbálásra.

Tréfa ide, vagy oda, az olasz honvédelem elkezdett felkészülni egy esetleg terrortámadásra az ISIS részéről. Rómában ötszáz járőröző katonát rendeltek az utcákra, különösen a turisták által előszeretettel látogatott helyekre, az egész országban pedig további 4300-an teljesítenek szolgálatot.

A pápa őrzéséért felelős Svájci Gárda jelezte, hogy felkészültek Ferenc védelmére.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin