Színes

A Wednesday meleg színésze elmesélte, hogyan ismerte meg a férjét

Hunter Doohant legtöbben a Netflix hatalmas sikerrel futó Wednesday című sorozatából ismerik, ahol Tyler Galpin karakterét alakítja. A 28 éves fiatalember idén házasodott össze férjével, Fielder Jewett filmproducerrel, akivel 2020-ban jegyezték el egymást.

Megismerkedésükről és kapcsolatukról először mesélt a szélesebb nyilvánosság előtt, az angol nyelvű Keep It! podcastben. Dohaan arról már korábban is mesélt, hogy egy barátnője segített neki felfedezni a szexualitását, méghozzá azáltal, hogy együtt nézték a Will & Grace című sorozatot.

Doohan a podcastben így mesélt Jewettről: „Rengeteget olvas és rengeteg mindent megnéz. Rendszeresen járunk kvízestekre, és én csak ülök ott, és mosolygok, és nézem, ahogy megnyeri nekünk a játékot.

Amikor a műsorvezetők arról kérdezték, hogyan ismerték meg egymást, Doohan elárulta, hogy a Tinderen keresztül.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hunter Doohan (@hunterdoohan) által megosztott bejegyzés

 

2015-ben találkoztunk először, majd a pandémia idején eljegyeztük egymást. A világjárvány nagyszerű volt számomra, mert hat hónapra leállt a Your Honor című film forgatása New Orleansban. Úgyhogy hazajöttem, és hirtelen együtt tölthettünk egy kis időt. Nagyon sok barátunk van, akik vagy szakítottak, vagy megházasodtak a járvány alatt, vagy gyerekük született.

A pár a kapcsolatuk részleteit szereti diszkréten kezelni, keveset osztanak meg róla. Ritka kivétel volt, amikor Doohan egy képet posztolt az esküvőjükről, a következő szöveggel: „Nehéz összefoglalni az esküvőd napját egy Instagram-feliratban… Ez volt életünk abszolút legjobb napja! Köszönöm mindenkinek, aki különlegessé tette„.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Hunter Doohan (@hunterdoohan) által megosztott bejegyzés

 

Doohan amellett, hogy rajong férjéért, felidézte azt is, hogy a Wednesday romániai forgatásán fedezte fel magának a RuPaul’s Drag Race-t, amelynek hamar a megszállottjává vált. „Életmentő volt a 14 évadnyi Drag Race böngészése, miközben a forgatáson szörnyetegként kellett viselkednem.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin