Hírek

A Vogue szerint Cara Delevingne biszexualitása csak „múló szeszély”

Mióta Cara Delevingne nyíltan felvállalta szexuális orientációját, és először Michelle Rodriguez színésznővel volt együtt, most pedig éppen St. Vincent – polgári nevén Annie Clark – énekesnővel jár, a médiát hirtelen sokkal jobban kezdte érdekelni a szerelmi élete, míg korábban főképp a brit modell prominens, trendteremtő szemöldöke volt a fő téma. 

26332-cara-delevingne-opens-up-about-girlfriend-st-vincent-in-vogue

 

Rob Haskell, a Vogue újságírója a divatmagazin amerikai kiadásának júniusi számába készített interjút Carával, amelyben többek között természetesen romantikus kapcsolatairól is szó esett. Cara nagyon érzelmesen számolt be arról, hogy a nők mennyire inspirálják, hogy mennyire küzdelmes volt elfogadnia azt, hogy nők iránt is képes szerelmet érezni – és hogy ez végül milyen felszabadítóan hatott rá.

Elmondása szerint azért fél férfiakkal mélyebb kapcsolatba bocsátkozni, mert akkor „azonnal gyereket akarna tőlük”, ami nyilvánvalóan igen mély elköteleződést kíván meg, és attól is tart, hogy ha egy férfi igazán megismerné, akkor elrettentené. Haskell ennek kapcsán a következőt jegyezte meg: „Amikor azt javaslom Carának, hogy ahhoz, hogy bízzon a férfiakban, lehet, hogy újra kellene gondolnia azt a makacs feltevést, hogy a nők alapvetően problémásabbak és ezért csak ők érthetik meg, a mosolyából egyetértést olvasok ki.” Nem sokkal ezelőtt pedig azt írja, hogy Cara szülei szerint a nők iránti vonzalom csak „múló szeszély” („just a phase”) lányuk életében.

Rob Haskell tehát egy mosolyból, valamint a szülei véleményéből vont le következtetéseket Cara Delevingne érzelmeit, valamint szexuális orientációját illetően – azt javasolnánk neki így ismeretlenül is, hogy legközelebb lehetőleg az interjúalanyát kérdezze ilyen és ehhez hasonló személyes dolgokról, valamint 2015-ben lehetőleg ne publikálja azt az amerikai Vogue hasábjain, hogy a biszexualitás nem egy létező szexuális orientáció, hanem egy választható életstílus, amire majd ráun a gyakorlója vagy netán „kinövi”.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin