Színes

Először szerepel a Vogue címlapján Troye Sivan

Troye Sivan sugárzik élete első Vogue címlapján! Az énekes és színész lenyűgözően néz ki a Vogue Australia címlapján Lily-Rose Depp színésznő mellett.

Sivan az HBO ellentmondásos, rövid életű sorozatában, a The Idolban játszik Xander szerepében, aki Depp popsztár karakterének, Jocelynnek a gyerekkori barátja, és most kreatív igazgatója.

Bár a sorozat rengeteg hype-ot és sajtót kapott, az epizódokra adott reakciók kevésbé voltak hízelgőek. Sokan panaszkodnak, hogy a sorozat tele van rossz szexjelenetekkel, nőgyűlölő jelenetek és Abel Tesfaye főszereplő színészi játéka is hagy kívánnivalót maga után.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

troye sivan (@troyesivan) által megosztott bejegyzés

 

Életem első Vogue címlapja. Méghozzá az ikremmel” – írta Sivan az Instagramon. „Köszönöm @vogueaustralia @christinecentenera @lilyrose_depp. Őrült álom, ami valóra vált.

A Vogue Australia egy másik címlapot is közzétett, amelyen Troye Sivan egyedül látható egy idézet társaságában a vele készült interjúból.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vogue Australia (@vogueaustralia) által megosztott bejegyzés

 

Számomra, aki még soha nem dolgoztam a televízióban, ez egy életre szóló élmény volt. És igen, néha meg voltam ijedve, vagy megkövültem, vagy bármi más, de nagyon örültem, hogy ilyen kreatív módon kényszerítettek, még ha nehéz is volt” – mondta Sivan a címlapsztoriban.

Az ausztrál fiatalember tavaly a Three Months (Három hónap) főszereplője volt. A filmről itt írtunk részletesen:

 

Troye Sivan és a HIV – Itt az ausztrál popsztár új filmje

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin