HírekKultúra

A Queer Eye Japánba látogatott az új évadban, és itt az első előzetes!

A Queer Eye legújabb, ötödik évadához a fiúk igazi kulturális csemegével készültek, ugyanis a Távol-Keletre, Japánba látogattak. A Netflix pedig máris elhozta nekünk a négyrészes Queer Eye: We’re in Japan! első előzetesét.

 

 

Csakúgy, mint az első négy évadban nyíltan meleg szakértőink, Antoni Porowski, Bobby Berk, Jonathan Van Ness, Karamo Brown és Tan France állnak rendelkezésére négy illetőnek, hogy jobbá tegyék életüket. Most azonban a szokásos amerikai terep helyett a fiúknak japán férfiakkal és nőkkel kell együtt dolgozniuk Tokióban – számol be róla az Advocate.

A Queer Eye tagjainak Kiko Mizuhara színésznő és Naomi Watanabe komikus lesz a segítségére, hogy jobban megértsék a távol-keleti kultúrát és természetesen a japán nyelvet. Ahogy az előzetesből is kiderül, egyik „kliensük” nem más, mint egy meleg férfi, Kan, aki végre be szeretné mutatni barátját a családjának. És ugyan ki tudna neki jobb tanácsokat adni, mint a Fab 5?

Japánban úgy tűnik, lassan de biztosan haladnak az LMBTQ közösség elfogadása felé. Az azonos neműek továbbra sem házasodhatnak, de felmérések kimutatták, hogy a japán lakosság több mint fele – összesen 54 %-a – úgy gondolja, az LMBTQ embereket el kell fogadniuk.

A Queer Eye: We’re in Japan! november 1-én debütál a Netflixen. Most pedig az előzetest is megnézhetitek.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin