Hírek

A pride alkalmából tért vissza Manchesterbe Ariana Grande

Két év telt el a tragikus nap óta, amikor egy öngyilkos merénylő bombát robbantott Ariana Grande koncertjén, ezzel huszonkét ember halálát okozva. Most azonban az énekesnő visszatért Manchesterbe, hogy a helyi pride rendezvény keretein belül lépjen fel és erőt adjon rajongóinak.

 

 

 

Az egykori eset után Ariana Grande nyíltan beszélt a poszttraumás stressz okozta problémáiról. Akkoriban úgy érezte, az ő félelme és problémái meg sem közelítik azokét, akik szeretteiket veszítették el a támadáskor vagy éppen a tömegben voltak, amikor a merénylő felrobbantotta a bombát. Most értük is lépett újra színpadra a városban, és rajongói, akik közül sokan szintén szorongásos zavarokkal küzdenek a 2017-es koncert óta, most is eljöttek, hogy kedvencüket támogassák – számol be róla a Pride.

Az énekesnő a pride alkalmából LMBTQ rajongóira is gondolt, akiknek külön üzenettel készült:

„Az LMBTQ közösség mindig is különleges helyet foglalt el a szívemben. Tinédzser korom legszebb éveit New York melegbárjaiban töltöttem, ahol lehetőségem volt énekelni. Emellett viszont Manchesternek is különleges helye van a szívemben, és ez mindig így lesz.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin