Színes

A Netflix új sorozatában bukkan fel ismét Manu Ríos és Arón Piper

A Netflix Élite című sikersorozatának két szívtipróját egy új produkcióban ismét együtt láthatjuk. Ám amíg Manu Ríos és Arón Piper az Élite-ben meleg szerelmespárt játszottak, addig a Muted (magyarul A csend rabságában) című sorozatban halálos ellenségeket alakítanak.

Az eredetileg El Silencio címet viselő új spanyol nyelvű sorozat középpontjában Sergio (Piper alakításában) karaktere áll, aki a szülei meggyilkolása óta teljesen csendben van. Miután hat évvel később kiengedik a börtönből, Sergio egy megfigyelési programba kerül, ahol egy pszichiáter megpróbálja kideríteni, mi áll a teljes hallgatás iránti elkötelezettsége mögött.

Ríos Eneko karakterét alakítja. A szereplőgárda tagja még Almudena Amor mint Ana, Cristina Kovani mint Marta és Aitor Luna mint Cabrera.

 

 

Piper Élite karakterét, Andert az Élite legelső évadában mutatták be, és a karakteréről hamar kiderült, hogy meleg. Ríos a negyedik évadban bukkant először fel Patrickként, és viszonya lett a rajongók által kedvelt párral, Anderrel és Omárral (akit Omar Ayuso alakított).

Annak érdekében, hogy más projektekre is jusson ideje, Piper a negyedik évad forgatása után elhagyta az Élite-et. Eközben Ríos a negyedik és a hatodik évad között a sorozattal maradt. Ríos Pedro Almodóvar közelgő meleg westernfilmjében, a Strange Way of Life-ban is látható lesz majd.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin