Hírek

A melegek közé való beépülésre biztatja a követőit egy szélsőjobboldali csoport

képünk csak illusztráció – felvonulók a tavalyi jeruzsálemi pride-on

 

A Lehava szélsőjobboldali csoport eltökélt terve, hogy úgy zavarjanak meg izraeli pride rendezvényeket, hogy a résztvevők között elvegyülve feltartják a saját transzparenseiket. A beépülést pedig annyira komolyan veszik, hogy részletes útmutatót adtak ki a követőiknek, hogyan is öltözzenek feltűnésmentesen LMBTQ felvonulóknak. A válasz:

Feltűnően.

 

Első célpontjuk a mai felvonulás volt a Jerusalem Open House szervezésében, amit az elmaradt éves pride helyett rendeztek. A Channel 12 helyi hírcsatorna szerint a szélsőjobboldali tüntetőknek erősen javasolták, hogy viseljenek „röhejes kalapokat”, hogy biztosan ne lógjanak ki a tömegből.

Ezen túlmenően számos témára, például öltözék és viselkedés, részletesen kitér az útmutató, de még az „LMBTQ nyelvre” is szószedetet mellékeltek.

„Hogy beleolvadjatok a tömegbe, úgy kell öltözni, mint egy LMBTQ”

– kezdődik az útmutató, ezért a Lehava szerint ez az öltözék lehetőleg legyen színes és eltúlzott. Az extrém módon színes rövidnadrágok és pólók kombinációját ajánlják, ami lehetőleg legyen rózsaszín, zöld, lila vagy aranyszínű – számol be róla a The Times of Isreal.

A viselkedést elemezve a beépített ügynököket széles gesztikulálásra biztatják, hogy „a kezeikkel beszéljenek”. Mivel szerintük a közösségben gyakori a hosszú kézfogás, vagy a sokáig tartó ölelés, ezért azt javasolják, hogy ezt próbálják azért elkerülni. Ellenben beszéljenek jó hangosan, mert a halk beszéddel csak felhívnák magukra a figyelmet.

A rendezvényt 1200 rendőr biztosítja, és reggel már le is tartóztatták a Lehava három aktivistáját. Ezek szerint nem sikerült jól az álcájuk.

Idén sem, ugyanis az egyik letartóztatott aktivista, Moshe Ben Zikri korábban két éven át(!) melegnek adta ki magát, csak hogy így biztosan részt vehessen a tavalyi pride-on Jeruzsálemben, és feljusson a színpadra. Akkor sem járt sikerrel.

 

 

https://humenonline.hu/tel-aviv-mostantol-elismeri-az-azonos-nemu-parokat/

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin