DivatLifestyle

A klasszikus férfiszépség és a hialuronsav kapcsolata

Vizuálisan dominált világunkban a férfiakban is egyre nagyobb a nyomás, hogy a társadalom által elfogadott esztétikai normáknak megfeleljenek, felgyorsult életvitelünk ellenére pedig „jól öregedjenek”. A napozás, a helytelen életmód és a genetika okozta öregedési folyamatok visszafordításához pedig sajnos több kell némi arckrémnél vagy egyéb arcszérumnál. Éppen ezért egyre több férfi is részt vesz esztétikai kezeléseken a „positive aging” érdekében. De melyek ezek a kezelések és pontosan hogyan és mit alakíthatunk velük magunkon? A cikkben ezekre a kérdésekre válaszolunk.

Határozott, férfias vonások

Először is szögezzük le, mik azok a klasszikus arcesztétikai vonások, amelyeket férfiasnak tartanak a férfiak. Ilyen például a határozott áll és áll ív, mely karaktert ad az arcnak, miközben erőt és magabiztos megjelenést kölcsönöz. Ahogy öregszünk, arccsontjaink folyamatosan változnak, csökken a térfogatuk, így az idő előrehaladtával az állkapocs kevésbé lesz definiált, az arcélek pedig lágyulnak. A férfias határozott arcél azonban injektálható, magas minőségű, orvosi hialuronsavval megőrizhető. A Juvéderm® Supermodel look kezelés segíthet pótolni az áll és az állív volumenvesztését. * Míg a nőknél kontúrosabb, addig a férfiak esetében markánsabb vonások érhetők el a kezeléssel, így nemtől függetlenül alkalmazható megfelelő orvos-esztétikai szakember közreműködésével.

Revitalizált tekintet

Nincs is annál elkeserítőbb, mint amikor egy átaludt éjszaka után bemész az irodába és mégis megkapod, hogy „Nem aludtál sokat igaz? Elég gyűröttnek tűnsz…”? Ez bizony annak a jele, hogy már egy-egy kiadós szundi nem tud segíteni a szemkörnyék lestrapált megjelenésén. És sajnos az öregedés első jelei ezen a területen látszanak meg először. A kor előrehaladtával az arc csontozata is változik, a kis zsírpárnák elvesztésének következtében a szemek „beesettebbnek tűnhetnek”, ami azt tükrözi, mintha állandóan kimerültek lennénk. Jó hír azonban, hogy kifejezetten erre a nagyon érzékeny szemkörnyéki területre is kifejlesztettek már olyan hialuronsav tartalmú kezelést, mint a Juvéderm® Positive aging, mellyel az elvesztett volumen pótolható, csökkentve ezzel a szem alatti sötét karikák megjelenését. **A kezelés következtében az arc élettelibb, a tekintet pedig frissebb lesz. A kezelést minden esetben egy konzultáció előzi meg, ahol az egyénnek megfelelő mennyiségű orvosi hialuronsavat ajánl az esztétikai szakorvos.

Instagram filter szépségű bőrminőség

Vitathatatlan, hogy a vonzó férfi megjelenéséhez az egészséges és fiatalos bőrminőség is hozzátartozik. Képzelj el egy világot, ahol olyan az arcod, mintha a nap 24 órájában egy Instagram filter lenne rajta: egyenletes, sima, fiatalosan ragyogó, aknéktól mentes. Ugye, milyen varázslatosan hangzik? Nos, a megfelelő bőrápolás és helyes táplálkozás segítséget nyújthat ebben, de az igazi csodafegyver maga a Juvéderm® bőrminőségjavító kezelés lehet, amelyet a bőr hidratálására és rugalmassá tételére fejlesztettek ki. A kezelés következtében búcsút inthetsz a bőrhibáknak és egyenetlenségeknek, sőt mi több, nem csak 24 óráig, hanem akár 9 hónapig*** is élvezheted bőröd fiatalos ragyogását, Insta filter nélkül is.

Vonzó, telt ajkak

Bár a nők körében népszerűbb az ajak korrekció, azonban ez az esztétikai kezelés már távolról sem csak a nők kiváltsága. Az utcán gondtalanul időző járókelőre is akarva-akaratlanul szúrós tekintetű, telt ajkú Calvin Klein modellek néznek vissza az óriásplakátokról, fénylő citylight-okról. Így nem hiába, hogy az ajkak volumenpótlásának legfőbb indíttatása napjaink férfiideáljainak követéséből fakad. A volumenpótláson kívül azonban a hidratáltságon és a kontúrozáson is segíthetnek ezek a kezelések.  Az orvosi hialuronsavas Juvéderm® Álomajkak kezeléssel az ajak megjelenésén korrigálhatunk, így azok rehidratáltak és ismét teltebbek**** lehetnek, férfias vonzerőt kölcsönözve viselőjének.

Lepd meg magadat és szeretteidet ragyogó megjelenéssel az ünnepek alkalmából! Vásárolj Juvéderm® ajándékutalványt, melyet esztétikai klinikáinkon tudsz beszerezni!

Nézd meg hol vásárolhatsz ajándékutalványt!

Cserényi Veronika

 

#allerganaestheticspromo

A JUVÉDERM® orvostechnikai eszköz, amely kizárólag megfelelő képzettséggel rendelkező orvos által alkalmazható.

Részletes biztonsági és jogi információ a jegyzetekben.

HU-JUV-210104 Lezárás dátuma: 2021. december 2.

 

*https://www.Juvéderm.hu/mi-az-a-Juvéderm

** Juvéderm® VOLBELLA with lidocaine DFU. 73363JR10. Revision 2020-07-10.

** Juvéderm® VOLIFT with lidocaine DFU. 73652JR10. Revision 2019-09-09.

** Brackenbury J. Journal of Aesthetic Nursing. 2019;8:436–40.

** Narurkar V et al. Dermatol Surg. 2015;41(Suppl 1.):S153–60

** A Juvéderm® VOLBELLA lidokaint tartalmaz, 1 amelynek hozzáadása nem változtatja meg a termék fizikai tulajdonságait.

*** https://www.Juvéderm.hu/mi-az-a-Juvéderm

**** Allergan. Unpublished Data. INT/0771/2016(2). JUVÉDERM®, the world’s leading brand of hyaluronic acid

facial fillers. Feb 2019.

**** Greene RM. Facial Plast Surg. 2019;35:134–39. 14. Scanlon C. Journal of Aesthetic Nursing. 2015;4 Suppl. 5:24–30.

**** 16. Miller A. Journal of Aesthetic Nursing. 2018;7 Suppl. 2:12–20.

hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin