Itthon

A „divat homoszexuálisok” számát csökkentené Novák Előd

„Bár az obszcén és aberrált „verseiről” elhíresült L. Simon Lászlót leváltották az általa is megszavazott gyermekvédelmi törvény be nem tartása miatt, s mert azt állította, nem kérheti el a Nemzeti Múzeum a személyi igazolványokat (miközben valójában a nyugdíjasoktól is elkérheti), de az LMBTQP-lobbi a fontosabb hadállásait megőrizheti Magyarországon” – ezekkel a szavakkal kezdődik Novák Előd, a Mi Hazánk politikusának sajtótájékoztatója.

Novák állításával ellentétben Dr. Sándor Zsuzsa jogász a 24.hu-n vezette le, hogy „a „gyermekvédelmi törvénynek” egyetlen olyan paragrafusa sincs, amelynek alapján a Magyar Nemzeti Múzeum kitilthatná a kiskorúakat, vagy akárcsak jelölhetné, még kevésbé, hogy köteles lenne jelölni azt, hogy a 18 éven aluliak nem mehetnek be.”

Mivel a Novák által elmondott felvezető előtt L. Simon László verseit használták illusztrációul, ezért csak 18 éven felüliek tekinthetik meg a YouTube-on az erről készült videót.

 

A szélsőjobbos országgyűlési képviselő szerint szivárványzászló kerülhet az óvodákra és az iskolákra, miután az Országgyűlés igazságügyi bizottsága leszavazta a zászló középületekre való kitűzését tiltó törvénymódosító javaslatot, amit Novák nyújtott be. A javaslatot egyetlen másik párt sem támogatta.

Novák ezután arról beszélt, hogy pártja az egyetlen, amely a „homoszexuális propaganda felvonulások” betiltását követeli, mert „a már mindenféle szexuális devianciát népszerűsítő felvonulások ügyében se Gyurcsányék támogató, se Orbánék tűrő politikáját” nem támogatják. Szerinte a kormány „ismét letérdelt a homoszexuális lobbi előtt”, mert a rendőrség nem a „provokatív” felvonulást tiltotta meg, hanem a párt ellentüntetését. Novák (aki beszédében következetesen az LMBTQ-ügyeket és a pedofíliát összemosó „LMBTQP” betűszót használta) kijelentette, hogy a Budapest Pride szervezői „hálát adhatnak a Fidesz kétharmados győzelméért”, mert így a „vonaglásukat” nem tiltják be – pedig az szerinte a „gyermekvédelmi” törvényből is következne.

Véleménye szerint a garázdaság definícióját is kimeríti a pride felvonulás, mert „számos, kirívóan közösségellenes magatartás történik ezeken, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást keltsen.”

Novák hivatkozik Dr. Falus András genetikusra, aki szerint „a genetikai háttér fokozott hajlamot és nem végzetet jelent”. Novák ez alapján kijelenti, hogy „a homoszexuálisok szaporodásának sajátos módja a propaganda”, ezért a Mi Hazánk a „propaganda” betiltásával szorgalmazza, hogy „legalább a divat homoszexuálisok számát csökkentsük”. Emiatt pedig nyomást fognak gyakorolni a kormányra, hogy mind a pride felvonulásokat, mint a szivárványzászlók középületekre való kitűzést tiltsák be.

Ha már szivárványzászló, Novák Elődre a Budai Központi Kerületi Bíróság a közelmúltban első fokon 1,1 millió forintos pénzbüntetést szabott ki, amiért az elmúlt években kétszer is eltávolította az LMBTQ-közösség valamilyen szimbólumát.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin