Lifestyle

Nagy karácsonyi csúnyapulcsikörkép

Az ünnepek közeledtével megjelennek a karácsonyi csúnya pulóverek az üzletek polcain. Mostanra eljutottunk odáig, hogy a divatmárkák törekednek rá, hogy legalább egy ilyen darabot fel tudjanak mutatni ezekből. Ahelyett, hogy egyszerűen csak végigböngésztük volna az uglychristmassweater.com honlapot, feltúrtuk inkább az internetet és onnan mazsoláztunk. Mutatjuk a kedvenceinket.

Mivel láma-„mániások” vagyunk, ezért nem tudjuk nem szeretni ezt a piros-fehér mintás pulcsit. Mondjuk a mellkasnál végigfutó minta inkább hasonlít egy szárnyas Loch Ness-i szörnyre, de így is imádjuk! KELL!

A Lord and Taylornál szerencsére hanukára is találtunk igazán ronda pulcsit, így ez is a miénk lehet alig több mint tíz ezer forintért. Mazel Tov!

Szerencsére melegikonjaink is gondoltak ránk az ünnepek alatt. Mondjuk ennek a pulcsinak annyi köze van a karácsonyhoz, mint Britney-nek az énekléshez, de legalább épp, hogy felismerhető rajta az amerikai popcsillag. Már elő is rendelhető, irány a britneyspears.com!

Mivel a karácsony nem a legkalóriamentesebb ünnepeink közé tartozik, ezért nem árt, ha egy ilyen kockahasú felsőt is beszerzünk. Imádjuk a Mrs. Claus-tetkót a szíve felett.

Ebben az amerikai bulldog-mintás felsőben mindenki minket akar majd megszeretgetni. Ki ne vágyna egy kis simire a szeretet ünnepén? Erre szoktuk azt mondani: „Annyira csúnya, hogy már szép!

Ho Ho Ho Bitches! A végére hagytuk a kedvencünket. Cher hivatalosan is megnyerte a legförtelmesebb ünnepi ajándékok versenyét. Ezért igazán megéri ellátogatni a cherstore.com-ra! Ilyen az igazi karácsonyi csúnyapulcsi!

Tomolya Gergő

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin