Hírek

Troye Sivan elérzékenyült rajongóitól

Troye Sivan debütáló albuma, a Blue Neighbourhood és annak drámai trilógiává terebélyesedett videoklipjei világszerte nagy hatással vannak az ausztrál fiatalember rajongóira. De a zeneipar is elismeréssel adózik előtte, jelöltést kapott a Breakthrough Long Form Video (Legjobb videóösszeállítás) kategóriában is az MTV Video Music Awards-on.

 

 

A videoklipek – Wild, Blue Neighbourhood és Talk Me Down – egy tinédzserfiút követnek nyomon, aki beleszeret egy másik fiúba, majd idővel kiderül, hogyan viszonyulnak ehhez barátaik és családtagjaik. Az élmény az énekes sok fiatal rajongóját megfogta és most Troye Sivan maga is láthatta, milyen reakciókat váltott ki klipjeivel.

Ez őrület! Látni, hogy az emberek, akik nem tudják, hogy nézem őket igazi, őszinte reakciót adnak arra, amit én csináltam, és amivel annyit törődtem! Ez kész őrület!

 

 

Sivan nem csupán rajongói reakcióit nézi végig és mondja el róluk véleményét, de új filmjéről, a Kitörölt fiúról is mesél, amelynek témája, hogyan élik meg az átnevelő táborokat az oda küldött fiatalok.

A film legfrissebb előzetesét korábbi cikkünkben nézheted meg!

Új előzetes érkezett a Kitörölt fiúhoz!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin