Színes

Videóval áll ki a magyar LMBTQ közösségért a Political Capital

Mi lehetne aktuálisabb a szeretet ünnepén, mint az az üzenet, hogy a szeretet mindenkit összeköt?” – olvasható a Political Capital politikai kutató, elemző és tanácsadó intézet Facebook-bejegyzésében.

A cég ennek apropóján, a Tegyél Egy Bátor Dolgot kezdeményezés keretében készített videót az LMBTQ közösség elfogadásáról. „A videó szereplői tettek egy bátor dolgot: saját szavaikkal hívják fel a figyelmet arra, hogy érdeklődéssel, megértéssel és elfogadással forduljunk az LMBTQ+ közösség tagjai felé – ahogy mindenki más felé is” – írják.

 

 

A Political Capital 2001-ben alapított független politikai kutató, elemző és tanácsadó intézet, amely nem kötődik sem párthoz, sem kormányzati szervezethez. Elkötelezettek az emberi jogok, a parlamentáris demokrácia, a piacgazdaság és az euroatlanti orientáció mellett. Céljuk, hogy párbeszédet generáló rendezvényeikkel, politikai elemzéseikkel, kutatásainkkal hozzájáruljanak a politikáról való kritikus gondolkodáshoz, a politika jobb megértéséhez, elősegítsék az ismereteken és tényeken alapuló politikaformálást és közbeszédet, valamint olyan politikai témákat emeljenek be a közbeszédbe, amelyeknek – közvetlenül vagy közvetve – komoly hatása van az állampolgárok mindennapi életére.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin