Hírek

Videóklippel ünnepli biszexualitását Prince Damien

A Celeb vagyok… ments ki innen! német verziójában coming outolt nemrég biszexuálisként Prince Damien, aki korábban azzal szerzett hírnevet magának hazájában, hogy megnyerte a Deutschland sucht den Superstar tehetségkutató műsort.

A fiatalember az előbújás óta először jelentkezik új videóklippel – és a biszexualitását kívánja ünnepelni vele. A klip a 2013-as Easy Breezy című szám feldolgozása azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy míg az eredetiben egy lány kikosarazza, addig addig itt nem ér véget a történet és hasonló kosár után egy jóképű fiatalemberrel lesz szerelem első látásra – hogy a történet hogyan ér véget, nem lőjük le, hiszen YouTube-on elérhető a teljes videóklip:

 

 

A dzsungelban megejtett coming out során Damien társainak elmesélte, hogy érdeklődése mostanában inkább a férfiak felé irányul. Raúl Richter német szappanopera színész akkor ott fel is ajánlotta neki, hogy összehozza egy barátjával. A tervezett randiból nem tudni lett e valami, de egy nap talán abból is születik dal és videóklip.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin