Itthon

Védelmébe vette a gyűlöletkeltő népszavazást a Fidesz-frakció szóvivője

Az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatban üzent Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a kormány homo- és transzfób népszavazási kérdései kapcsán, amelyeket kedden szavazott meg a Parlament.

Emlékeztetőül, a kérdések az alábbiak:

A politikus szerint a népszavazásra azért van szükség, mert megálljt kell parancsolni a nemátalakító műtétek őrületének, még mielőtt Magyarországon is olyan statisztikák lesznek, mint Nyugaton. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP fontosnak tartja, hogy megvédje a gyermekeket a nemátalakító műtétek népszerűsítésétől és éppen ezért nemmel kell szavazni az erre vonatkozó népszavazási kérdésre.

Skóciában már a 11-18 év közötti gyerekek számára zajlik a transzvesztitává válás népszerűsítése nyári táborokban, ráadásul az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, Németországban, Dániában, Svédországban, Ausztráliában, Japánban és Mexikóban már elindította világméretű kezdeményezését az LMBTQ-lobbi. (…) Itt gyermekeknek tartanak felolvasást iskolákban, könyvtárakban és könyvesboltokban nőnek öltözött férfiak a drag queen-történetekről, ezzel is népszerűsítve a nemváltást” – hangzik Halász János szájából a gondolat, ékesen bizonyítva, micsoda káosz és fogalomzavar uralkodik a fejében. Míg ugyanis a transzneműség egy nemi identitás, addig a transzvesztita, vagy más néven drag queen, olyan személy, aki kizárólag szórakoztatás céljából és alkalmanként női ruhába öltözik, a fellépés kedvéért sminkeli magát, parókat vesz fel, magassarkú cipőt húz.

Sokkoló, de Svédországban 1500 százalékkal nőtt meg azoknak a 13-17 éves kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat, naponta legalább egy kiskorú változtatja meg a nemi identitását Nagy-Britanniában.” A frakció szóvivője azt is elmondta, a nemátalakító műtétek és beavatkozások elismerése megjelent számos nyugat-európai országban, köztük Spanyolországban, ahol 14 éves kortól szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a kiskorúak, de Skóciában is, ahol ugyanez már 4 éves kortól megengedett.

Halász János szerint Magyarországon a baloldal asszisztál ehhez, ugyanis „a Momentum Mozgalom LMBTQ+ szakpolitikai javaslatai között az olvasható, hogy eltörölnék a nemváltoztatást korlátozó jogszabályt.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin