Hírek

Újabb csavarok várnak ránk a RuPaul’s Drag Race All Stars 5-ben

Éppen hogy véget ért a RuPaul’s Drag Race tizenkettedik évada, jövő pénteken kezdetét is veszi az All Stars 5, amelynek versenyzőiről közvetlenül a bejelentés után mi is beszámoltunk.

Az évadnyitó epizódhoz közeledve egyre több információ kerül napvilágra arról, mi vár ránk ebben a már most legendásnak ígérkező évadban. A hagyományokhoz híven a rajtvonalhoz álló 10 drag queen először egy reading mini-challenge-ben méretteti meg magát.

A játék ezt követően fordul komolyra: a maxi-challenge az első részben egy Werq the World Variety Extravaganza, tehát hasonlóan a korábbi All Stars évadokhoz, a játékosok itt is a színpadon, a zsűri előtt mutathatják be miben erősek igazán – a sztárvendég pedig maga Ricky Martin.

 

 

Az epizód végén Ru azonban nem kettő, hanem csak egy győztest hirdet, akinek a szokásokhoz híven lipsync-csatában kell felülemelkednie – ám ezúttal a műsor egy korábbi lipsync-gurujával párba állítva. Amennyiben győz, úgy ő dönthet arról, ki menjen haza a gyengén teljesítők közül, ám ha veszít, úgy a még játékban lévő összes versenyző voksol és aki a legtöbb szavazatot kapja, az távozik.

Talán a lipsync művészetének olyan mestereit is viszontláthatjuk így, mint Alyssa Edwards, Coco Montrese, Detox, Trinity K. Bonet, Manila Luzon, Raven, Kameron Michaels, Aja vagy Peppermint!

A zsűri soraiban pedig az évad során Ricky Martin mellett feltűnik majd Tessa Thompson, Madison Beer, Martyn Lawrence Bullard, Nicole Byer, Sarah Hyland, Tommy Dorfman, Bebe Rexha, Jane Krakowski, Sam Richardson, Todrick Hall és Jeffrey Bowyer-Chapman!

Csak bírjuk ki ezt a pár napot… Addig is ismétlésül jöjjön a queenek érkezése a Werk Roomba!

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb