Hírek

Trump fia transz sportolókra támadt

Donald Trump Jr. újra a köztudatba került, és édesapja példáját követve nem éppen pozitív értelemben. Az elnök fia ugyanis egy amerikai talk show-ban vett részt, ahol kritizálni kezdte a transznemű embereket, és mindeközben a műsorvezetők egyszer sem szálltak vele vitába.

Trump Jr. új könyvét mutatta be a műsorban, majd annak példatárát felsorakoztatva kitért arra is, hogy apja kormánya sokszor a média által közölt torzítások miatt nem tudja rendesen végezni a feladatait, valamint újra hangoztatta negatív véleményét a transznemű sportolókról – írja a Pink News.

 

Donald Trump Jr. a CBS műsorában.

 

És mégis, amikor transz ellenes véleményének adott hangot, a műsorvezetők egy szóval sem védték meg a transznemű közösséget, csupán más témára terelték a beszélgetést.

Az elmúlt időszakban több támadás is érte a transznemű nőket a sport világában, ők mégis kiálltak magukért és a jogaikért, hogy a pályán maradjanak. Trump Jr. viszont ezúttal könyvére hivatkozva használta ki a lehetőséget, hogy támadásba lendüljön.

A műsorvezetőkkel folytatott beszélgetése során felmerült a globális felmelegedés kérdése, mire Trump Jr. megjegyezte, hogy mindig van valami, amiért az emberek küzdenek. Emellett a társadalom mindig talál egy új utat arra, hogy még elfogadóbb legyen, de ezt ő egy eléggé érdekes példával illusztrálta.

„A példa, amit a könyvemben használok egyértelműen a transznemű női sportolókra vonatkozik. Nevezzék, aminek csak akarják, szerintem zseniális lett. Nem érdekel. Amikor azt kezdik el mondani, hogy: ’Oké, férfinak születtem, de most már nő vagyok. Mostantól nemzeti bajnokságokat nyerek, és súlyemelési világrekordokat döntök meg.’ Ezzel félresöprik azokat a nőket, akik egész életükben azért dolgoztak, hogy elérjenek egy bizonyos pontot a karrierjükben, és szerintem ez nem helyes.”

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin