Divat

Transznemű színésznőt választott nagykövetének az Yves Saint Laurent

Az Yves Saint Laurent divatmárka néhány nappal ezelőtt jelentette be, hogy legújabb amerikai nagykövete nem más, mint a Pose című sorozatból is ismert Indya Morre. A 27 éves transz színésznő annak a programnak a részese, amit az YSL azért hozott létre, hogy feszegesse a megszokott szépségideál határait.

Nemcsak az YSL, de maga Indya is megosztotta a hírt a rajongóival az Instagramon: “Annyira hálás vagyok, és megtisztelve érzem magam, hogy az YSL Beauty részlegének lehetek a márkanagykövete. Ez egy történelmi pillanat számomra, és köszönettel tartozom, hogy részese lehetek a szépségideál fejlődésének ünnepének, egy olyan világban, ahol elegendő hely van mindenki számára, hogy magabiztos és gyönyörű legyen, és gyönyörűnek is tartsák.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @indyamoore

 

A posztja végén megköszönte azt is, hogy az YSL egy harmonikus és gondoskodó környezetet teremt mindenkinek, aki a branddel együttdolgozik. A hírrel párhuzamosan Indya szintén bejelentette, hogy megjelenik az első saját szépségkollekciója is, az YSL Lash Clash Mascara termékcsalád részeként.

És hogy ettől is elfoglaltabb legyen a 2022-es éve, szerepet kapott a DC-moziuniverzum szuperhősfilmjében, az Aquaman és az elveszett királyság című filmben is. A szerep szerint egy Karshon nevű karaktert fog alakítani, aki eredetileg cápa volt, de radioaktív sugárzás hatására egy intelligens és gondolatátvitelre képes cápa-ember hibriddé változik. A filmet a tervek szerint idén december 16-án mutatják be a mozik.

 

 

Először lesz egy transz férfi az Yves Saint Laurent kampányarca

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin