Hírek

Titokban rögzített szexet árult az OnlyFans oldalán, rács mögé került az Insta-huszár

 

Az Emirates egykori légiutas-kísérője, Fabricio da Silva Claudino népes követőtábort épített fel magának. A Twitteren százezeren, az Instagram profilján közel harmincezren várták a rendszeresen érkező félmeztelen és pikáns fotókat.

A 31 éves brazil férfi igazi álompasinak tűnt: karizmatikus, spontán és nagyon népszerű volt. Nem csoda, hogy egy Brazíliában nyaraló ausztrál srácot is levett a lábáról. Randizni kezdtek, majd a híradásokban csak Lachlan néven emlegetett ausztrál beleegyezett, hogy vegyen neki egy repülőjegyet Sydney-be, és költözzenek össze.

 

 

A boldogság azonban Lachlan részéről mindössze két hónapig tartott. Akkor jött rá, hogy Fabricio titokban rögzíti a szeretkezéseiket az iPhone-jával, és az így készített fotókat, valamint egy 4 perces videót korhatáros tartalomként az OnlyFans és JustForFans profiljain kínál az előfizetőknek. A videóban Lachlan arca először nem látszott, de a jellegzetes tetoválásáról egyértelműen felismerhető volt, mivel Fabricio rendszeresen posztolt magukról közös képeket a közösségi médiában. Egy ponton azonban a párja egy tükör felé irányította a telefont, ahol már az arca is kivehető volt – miközben arról sem tudott, hogy felvétel készül róluk.

„Összerándult a gyomrom, amikor felismertem a testemet és aztán az arcomat. Nem tudtam, mit gondoljak, nem bírtam elhinni”

– mesélte az ABC News-nak. A lebukást követően szakítottak, Lachlan pedig bejelentést tett a rendőrségen. Fabricio nem utazott haza, hanem Ausztráliában maradt – abból élt, hogy sorra gyártotta a korhatáros tartalmakat a fizetős profiljaira. Csakhogy elkövette azt a hibát, hogy az obszcén anyagait időnként a szabadban, az erkélyén rögzítette – ami pont egy középiskolára nézett. Ez pedig a párjáról készített videókkal együtt sok volt a hatóságoknak – amikor vissza akart utazni Brazíliába, a rendőrök lekapcsolták a reptéren.

 

 

Fabricio rács mögé került, és eleinte nem ismerte el, hogy bármiféle bűnt követett volna el. Óvadék ellenében szabadlábra helyezhették volna, az összeget pedig a népes rajongói táborától remélte összegyűjteni – csakhogy egy fillér sem érkezett.

A brazil férfi eddig öt hónapot töltött letartóztatásban, és a Burwood Court mai tárgyalásán 15 vádpontban elismerte a bűnösségét. A bíróság a jövő hónapban hoz ítéletet az ügyében, és az esetleges büntetése után várhatóan kiutasítják az országból.

 

 

Így reagált anyu, amikor megtalálta fia meztelen OnlyFans képeit

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin