Hírek

Szeretetkampányhoz csatlakoztak a hazai hírességek

Nyitottság, tolerancia, a szeretet szabadsága – ezek jegyében indította útjára legfrissebb kezdeményezését Lakatos Márk, amelyhez számtalan közszereplő is csatlakozott, többek között Tóth Gabi, Király Linda, Péterfy Bori, Alföldi Róbert, Stohl András, Nagy Ervin és Fenyő Iván is. A Five for Love névre keresztelt projekt bemutatkozó estjén az önfeledt szórakozás mellett az ismert stylist „Zsuzsi-e vagy?” című számához készített klipet premier előtt láthatták az érdeklődők.

Novák Angéla és Lakatos Márk
Novák Angéla és Lakatos Márk

Szeretet korlátok nélkül! Lakatos Márk kezdeményezésének célja, hogy vállaltan szembemenjen a sztereotípiákkal, és felhívja a figyelmet arra, hogy nyitottnak lenni az egyetlen megoldás. Az akció során a résztvevők szivárványszínűre festett kezekkel fejezik ki: kiállnak az egyenjogú szeretet mellett. Márk számára fontos, hogy mindig új oldaláról mutatkozzon meg, a kampánnyal és a klippel pedig egy nyitottabb világ megteremtésén munkálkodik.

Papp Gergő műsorvezető és felesége Lakatos Márkkal.
Papp Gergő műsorvezető és felesége Lakatos Márkkal

„A zene és a tánc az életem! Nemrég egy partin játszottam le Sickratman jól ismert számát és a rabjává váltam. Zseniális a szöveg, nagyon pontosan írja körül, hogy az emberek általában milyen sztereotípiák alapján skatulyáznak be másokat. Ebből született meg a „Zsuzsi-e vagy?” – mesélt az átdolgozás létrejöttéről a népszerű stylist. – „A szám mindenkinek szól! A célom a nyitottság értékeinek hirdetése. Ha esetleg nemcsak azt érjük el, hogy jót mulatnak az emberek, amikor meghallják a dalt vagy látják a klipet, hanem valahol mélyen beágyazódik a lelkükbe egy kicsit nyitottabb hozzáállás a világhoz, már óriási eredményt értünk el.”

Hlatky Schlichter Hubert, Kulka János és Lakatos Márk
Hlatky Schlichter Hubert, Kulka János és Lakatos Márk

A KIOSK nem csupán a parti helyszínéül szolgált, hiszen a népszerű nagyvárosi találkozóhely tulajdonosa, Hlatky-Schlichter Hubert is szerepet vállalt mind a klipben, mind pedig a kampány teljes lebonyolításában. „Szeretném, hogy ez az ország jobb legyen. A cél, hogy elfojtások nélkül mindenki önmaga lehessen, anélkül, hogy mások megvetnék. Sajnos minden nap, minden percben találkozom az intoleranciával – az emberek megvetéssel tekintenek arra, ami számukra idegen. Fontos, hogy a kivételes tehetségeknek is teret engedjünk, hogy szabadon lenyomatot hagyhassanak, nemtől és hovatartozástól függetlenül” – mondta Hubert.

Nagy Ervin és Lakatos Márk
Nagy Ervin és Lakatos Márk

Nagy Ervin a premierre is ellátogatott, a felkérésre pedig gondolkodás nélkül mondott igent: „A toleráns viselkedés számomra azt jelenti, hogy minden olyan dolgot, ami nem én vagyok, azt nem elutasítóan és ellenségesen fogadom, hanem elfogadóan. Azért is tettem eleget a felkérésnek, mert szeretnék egy olyan országban élni, ahol nem ellenségesek az emberek.”

Király Linda és Lakatos Márk
Király Linda és Lakatos Márk
Lotfi Begi feleségével és Lakatos Márkkal
Lotfi Begi feleségével és Lakatos Márkkal
A jobb szélen Szegedi Kata
A jobb szélen Szegedi Kata
Kama és Lakatos Márk
Kama és Lakatos Márk

A különleges képi világú videóban a szöveg részletei kelnek életre némileg szürreális köntösben úgy, hogy minden epizódhoz más-más szereplő társul, akik közül sokan közösen ünnepelték a debütálást: Mautner Zsófi, Wossala Rozina, Király Linda, Odett, Kulka János, Papp Gergő, Lotfi Begi, valamint a Mary Popkids egyik frontembere, Kama. Az estén továbbá tiszteletét tette az ismert divattervező, Szegedi Kata, valamint a népszerű séf, Bereznay Tamás is. A dal egy videoklippel kiegészülve július 31-én debütál, de a Five for Love kampány hosszú távú hódításra készül. A tervek szerint egy látványos és egyedülálló akcióban a Sziget Fesztiválon is szárnyat bont majd.

És hogy mit gondolnak a résztvevők arról, hogy mit jelent nyitottan élni? Hát ezt:

A teljes csapat
A teljes csapat

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin