Hírek

Sugar daddyként bukott le egy katolikus pap Grindren

Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) tartóztatta le azt a New York-i papot, aki heteken keresztül folytatott beszélgetést a Grindr meleg társkereső applikáción egy tinédzser fiúval. A 65 éves Francis Hughes több meztelen képet is küldött magáról, olyan üzenetek kíséretében, mint például „hogy szeretnéd, ha nagypapa kényeztetne?

Miután a 15 éves srácot letiltotta a rendszer, SMS üzenetekben folytatták a csevegést. Hughes atya felajánlotta, hogy találkozzanak rendszeresen, cserébe szívesen lesz a fiú sugar daddyje, azaz anyagilag támogatná őt – számol be a PinkNews. A beszélgetésre akkor derült fény, amikor az FBI házkutatás keretében vizsgálta a fiú telefonját.

 

Francis Hughes

 

A pap jelenleg előzetes letartóztatásban ül, beismerő vallomása szerint korábban Queens-ben volt szexuális kapcsolata tinédzser fiúval, másokkal pedig kezdeményezett – sikertelenül – aktust. Mivel több fiatalembertől erotikus tartalmú fényképeket kapott, így gyermekpornográfia birtoklásáért is elítélhetik. Utóbbiért az Egyesült Államokban öttől 20 évig terjedő szabadságvesztés szabható ki.

Hughes-t azóta eltávolították plébániájáról, nevét levették a honlapról.

Elvárjuk a felnőttektől, különösen az olyan bizalmi pozíciókban ülőktől, mint Francis Hughes, hogy védjék gyermekeinket, ne pedig kizsákmányolják őket. Sajnos, mint látható, a mai napig járnak közöttünk ragadozók, akik bemocskolják e bizalmat” – nyilatkozta a Nyomozó Iroda szóvivője.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin