Színes

RuPaul lett a legtöbb díjat nyerő fekete művész az Emmy történetében

A mögöttünk álló hétvégén került sor a 73. Primetime Emmy-díjátadóra, ahol a legendás drag queen és a RuPaul’s Drag Race névadó műsorvezetője, RuPaul Charles, valamint a mögötte álló produkciós csapat hazavihette a Kiváló Versenyműsorért járó trófeát, megelőzve a The Amazing Race, a The Voice, a Top Chef és a Nailed It! versenyzőit.

Bár ez az Emmy-díj összességében Ru 11. trófeája, a győzelem mégis különleges, hiszen így RuPaul lett a Primetime Emmy történetének legtöbb díjat elnyert színesbőrű személye, megelőzve Donald A. Morgan operatőrt, akivel RuPaul a hónap elején holtversenyben végzett a Creative Arts Emmy-díjátadón.

Köszönjük a műsorunkban szereplő összes drága gyermekünknek a világ minden tájáról” – mondta RuPaul, amikor ő, Michelle Visage, Gottmik és Symone – utóbbi kettő a műsor 13. évadának döntősei – vasárnap este a színpadra lépett, hogy átvegye a díjat. „Olyan kegyesek, hogy megosztják történeteiket a bátorságról és arról, hogyan navigálnak az életben, ami mostanában még nehezebb. Ez a díj értük van.

Nem ez az első Emmy-díj, amit Mama Ru idén hazavihetett. Előtte vasárnap elnyerte a 2021-es Creative Arts Emmy díjátadón a „Kiváló műsorvezető valóságshow vagy versenyprogram” elismerést. RuPaul sorozatban hatodik alkalommal nyert ebben az Emmy-kategóriában.

 

 

40 évvel ezelőtt kezdtem a televíziózást egy közszolgálati csatornán a Georgia állambeli Atlantában. Egy The American Music Show nevű kis műsorral” – mondta RuPaul a Creative Arts Emmy-díj átadásán. „Szeretném megköszönni nekik, hogy olyann kedvesek voltak hozzám, és mindazoknak az embereknek ebben a szakmában, akik kedvesek voltak velem. Meg kell mondjam, az ő kedvességüket értékelem ma a legjobban. Valójában a kedvesség áll az emberi erények listájának élén. Utána következik egy nagy kövér segg. Nagyon szépen köszönöm ezt a díjat.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin