Színes

RuPaul egyedülálló bepillantást engedett lenyűgöző otthonába

Ritka bepillantást enged Beverly Hills-i villájába RuPaul Charles, ahol a tűzhely narancssárga és 26 diszkógömb lóg a plafonról.

Az Architectural Digestnek adott interjújában a 15 éve töretlen népszerűségnek örvendő RuPaul’s Drag Race házigazdája körbevezette a stábot a férjével, Georges LeBarral közös otthonában.

A villának természetesen része egy iroda, egy bár, egy kültéri medence és jacuzzi, valamint egy elbűvölő étkező. Van még persze “diszkószoba” is a “koktélok és tánc” számára, ahol olyan ikonok portréi lógnak a falról, akik táncra “inspirálják” az embereket. A 26 diszkógömb is itt lóg a mennyezetről.

A 11 perces videóból kiderül, hogy RuPaul kedvenc színe a narancssárga, így nem véletlen, hogy sok helyen van hangsúlyosan jelen – ahogyan a fekete, a fehér és az extravagáns személyiségéhez illő vad minták sokasága is.

Az 1980-ban épült otthont Martyn Lawrence Bullard belsőépítész alakította át, hogy illeszkedjen RuPaul egyedülálló ízléséhez.

Ez Ru háza, egy stílusos kúria, amelyet a világ leghíresebb és legünnepeltebb drag queenjének központi színpadaként terveztek. Ez a világ szupermodelljének végső kifutója” – mondta Bullard az Architectural Digestnek. “El sem tudnék képzelni megfelelőbb helyet az univerzum drag anyja számára.

A gardróbszoba az otthon egyik legfényűzőbb helyisége, amely két hálószoba összenyitásával jött létre.

Nagyon érzelmes számomra itt lenni” – mondta RuPaul. “Mert eszembe jut, hogy ‘Ó, emlékszem, ezt viseltem abban az epizódban, ahol…’ vagy “Ó, igen, ezt egy kis butikban vettem Franciaországban“.

“Egyszerűen boldoggá tesz ez a hely, és ha nem tudsz boldog lenni a saját otthonodban, akkor hogy a fenébe leszel boldog máshol?” mondta RuPaul az ingatlanról.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb