Hírek

Ricky Martin XXI. századi módon ismerkedett meg a vőlegényével

 

Ricky Martin a tavalyi év végén jegyezte el párját, Jwan Yosefet. Azt azonban csak most árulta el egy rádióműsorban, hogy pontosan hogyan is ismerkedtek meg.
És a válasz az, hogy…

 

Ricky Martin Is Engaged!

The music star told Ellen all of the romantic details of his recent engagement!

 

Az Instagramon. A műgyűjtő énekes elkezdte követni a képzőművész Yosefet, és nagyon is tetszett neki mindaz, amit a férfi megosztott. Ricky Martin ráírt, Yosef válaszolt, és vagy fél évig beszélgettek művészetről és az életről úgy általánosságban. Fizikailag konkrétan egy fél világ választotta el őket, tekintve, hogy Martin Los Angeles-ben, párja pedig Londoban élt, így az énekes felült a repülőre, hogy találkozzon vele személyesen is. Az esküvő napja még nincs kitűzve, de azt már most tudják, hogy nagy lagzit csapnak.

 

Ricky Martin Met His Future Husband on Instagram // SiriusXM // Radio Andy

Ricky Martin reveals how he met his fiancé and invites Andy Cohen to his wedding. The full Ricky Martin Town Hall premieres Monday at 10 am ET on SiriusXM Ra…

 

Szóval akinek még nem lenne Instagram profilja, gyorsan kezdje használni, ki tudja, mikor követi be egy szexi szupersztár. És amíg ez megtörténik, addig kövessetek minket is nyugodtan.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin