Hírek

Pozitív lett a homofób izraeli egészségügyi miniszter koronavírus-tesztje

Néhány nappal ezelőtt pozitív lett a koronavírus tesztje Yaakov Litzman izraeli egészségügyi miniszternek és feleségének. A 71 éves férfi, aki egyben a szélsőséges Egyesült Tóra Judaizmus nevű párt elnöke is, állítólag megsértette saját minisztériuma társadalmi távolságtartásra vonatkozó irányelveit azáltal, hogy csoportos imákon vett részt. Bár a résztvevők igyekeztek betartani a távolságtartást, több mint másfél órán keresztül egy helységben voltak.

Múlt hétfőn, miután a rendeleteket tovább szigorították, és betiltották az összes csoportos imát bel- és kültéren, Litzmant állítólag még látták imádkozni az otthonánál lévő zsinagógában.

 

Yaakov Litzman

 

A férfinek a járvánnyal kapcsolatban márciusban azzal is sikerült bekerülnie a hírekbe, hogy kijelentette: a koronavírust Isten küldte az emberiségnek büntetésül a homoszexualitásért. De a politikus nemcsak szavaiban, hanem tetteiben is homofób: 2016-ban ellene szavazott a törvényjavaslatnak, amely lehetővé tette az azonos nemű párok bejegyzett élettársi kapcsolatát a közel-keleti országban, valamint garantálta az örökbefogadáshoz való jogukat.

A jelenleg is házi karanténból dolgozó Litzman bízik benne, hogy a Messiás még húsvét előtt eljön és megmenti népét a világ bajaitól.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin