Itthon

Pink Piknikkel vár szombaton Debrecen

Hamisítatlan LMTBQ-eseménnyel vár mindenkit szombat délután a debreceni Margit tér!

A CívisColors csapata szeretettel hív minden kedves érdeklődőt a Margit téren tartandó, szabad és kötetlen piknikre, ahol együtt ünnepeljük az elfogadást és az egyenlőséget, valamint elbúcsúztatjuk a nyarat. Ezen az eseményen szeretnénk köszönteni a civil szervezeteket, akik szívügyüknek tartják a sokszínűséget és a queer közösség melletti kiállást” – olvasható az esemény leírásában. „Ne hagyjátok ki ezt az eseményt, amely tele lesz jó hangulattal, kikapcsolódással és közösségi élményekkel egyaránt!

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

CívisColors (@civiscolors) által megosztott bejegyzés

 

Facebook-eseményben a szervezők részletesen leírják, mit érdemes magunkkal vinni a várhatóan gyönyörű, napsütéses időben. A program nem ér véget naplementekor, az esti órákban ugyanis After Partyval folytatódik a nap.

A program az Emberség Erejével Alapítvány támogatásával jött létre és további támogatói a Masculan, Alternatív Közösségek Egyesület, MKKP, Budapest Pride.

A Cíviscolors egy nagyrészt fiatalokból álló debreceni székhelyű informálisan szerveződő queer közösség. „Úgy érezzük, hogy Magyarország második legnagyobb városa is megérdemli azt, hogy az itt élő queer emberek is szabadon, nyugodtan éljenek. A célunk egy támogató és biztonságos közeget teremteni és küzdeni a queer jogegyenlőségért, akár az aktív állampolgárság eszközeivel is. Legfőképp kapcsolatépítési, szórakozási és edukatív jellegű eseményeket szervezünk. Szeretnénk egy olyan színes közösséget létrehozni, ahol bátran lehet az ember az, aki szeretne. Minden héten péntekenként találkozunk az Alternatív Közösségek Egyesülete terében, ahol az előre eltervezett programokat szervezünk vagy csak kicsit kiengedünk a hét végére. Ha van kedved, akkor csatlakozz a csoportunkhoz, vagy látogass el egy pénteki alkalmak egyikére” – olvasható a szervezet bemutatkozásában.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin