Hírek

Összeboronálta az internet a két népszerű politikust

Justin Trudeau kanadai miniszterelnök és Emmanuel Macron francia elnök az Olaszországban tartott G7 csúcstalálkozón tettek egy sétát a festői Grotta Azzurra lépcsőin, az internet pedig megőrült a kettőjük közt vibráló vélt vagy valós szexuális feszültségtől.

Trudeau azóta a világ liberálisabb felének kedvence, amióta csak megválasztották – legyen szó kiskutyákkal való pózolásról, az egyenlőségről szóló harcias beszédekről vagy arról, hogy kormányában jelentős mennyiségű női minisztert foglalkoztat. Macron, a franciák frissen megválasztott elnöke új erőként robbant be a politikai színtérre pártjával, amely mindössze bő egy éve alakult, de most úgy tűnik, jelenthet némi vérfrissítést a klasszikus jobb-baloldali megosztottsággal szemben.

Na de az internet népe nem ezek miatt a dolgok miatt kezdte el „shippelni” (azaz egy párként kezelni és értük rajongani) a két politikust. A dologban valószínűleg sokkal nagyobb szerepet játszik kettejük sármja, a kifogástalanul szabott öltönyök, na és persze az, ahogy franciául csacsognak a világ nagy dolgairól a leanderbokrok alatt.

Vannak, akik szerint egyenesen úgy néz ki, mintha a gyönyörű panorámával a háttérben éppen eljegyeznék egymást.

Az már csak olaj volt a tűzre, hogy maga Macron tweetelt egy videót, amin séta közben letép egy virágot… A képaláírás pedig a következő volt: „A francia-kanadai barátságnak új arca van.”

És végül, de nem utolsósorban, itt egy összeállítás A Nézésről.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin