Itthon

Országos plakátkampányt indított a Szivárványcsaládokért Alapítvány

Facebook-bejegyzésben jelentette be a Szivárványcsaládokért Alapítvány a nagy hírt, miszerint plakátokkal és egész oldalas újsághirdetésekkel folytatódik legújabb kampányuk, amelynek fő üzenete, hogy ami valóban számít, abban nincs különbség a családok között, hiszen a család az család.

 

Fotó: Szivárványcsaládokért Alapítvány, Facebook

 

A kampány három részből áll. Egyrészt elindult az országos plakátkampány. Ennek keretében több mint 200 helyen látható az #ugyanaz a szeretet üzenet szerte az országban, a falvaktól a városokig és Budapest számos pontján is. „Fontosnak tartottuk, hogy eljutassuk mindenhova a szeretet hangját és végre olyan plakátokkal találkozzatok, ami a erről szól. A kampány egészen december közepéig fog futni” – olvasható a bejegyzésben.

Ezen kívűl négy, országos magazin decemberi számában található egész oldalas hirdetés: JOY, Glamour, Forbes, valamint az ELLE lapjain. Végül pedig szinte az összes nagy online hírportál, online magazin oldalán is feltűnik az új kampány bannerek formájában.

A Szivárványcsaládokért Alapítvány mindenkit arra kér és biztat, hogy amennyiben bárhol találkozik a kampányüzenetükkel, ossza meg velük akár Facebook, akár Instagram-oldalukon.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin