Színes

Ördögűzőt fogadtak a meleg influenszer szülei, hogy “megmentsék”

Andrew Hartzler a TikTokon osztotta meg nemrég, hogy a szülei ördögűzőt fogadtak, hogy elűzze az ártó szellemeket, “amelyek meleggé tették” őt.

Hartzler először akkor vált ismertté, amikor politikus nagynénje beszédére reagált, a videóját pedig rengetegen osztották tovább. Vicky Hartzler ugyanis tavaly a könnyeivel küszködve kérte képviselőtársait, hogy szavazzanak az azonos nemű párok házasságát megerősítő törvény ellen. Meleg unokaöccse pontról pontról megcáfolta a nő minden érvelését.

Andrew Hartzler most megosztotta a világgal, hogy nemcsak a nagynénje homofób, de a saját szülei is. A szülők John Jacobs hittérítőt, a The Power Team “keresztény testépítők” csoport alapítóját kérték fel, hogy hajtson végre ördögűzést fiuk szobájában – írja a Metro Weekly.

A The Power Team arról volt híres a környéken, hogy tiniknek tartottak droghasználattal és házasság előtti szexszel kapcsolatos fejmosást. Utána pedig meghívták a szülőket és Istenhez való elkötelezettségüket demonstrálták égő téglák összezúzásával és jégen járással.

A videóban az látható, ahogy Jacobs végigjárja Hartzler szobáját, megszentelt olajat fröcskölget és azt hajtogatja: “gonosz lélek, távozz, Jézus nevében”. Majd a fiú szekrényébe benyitva azt mondja: “valami volt itt, Jézus nevében”, majd megkéri Istent, hogy küldjön angyalokat a szekrénybe inkább.

 

@andrewhartzler hi um ya obvi i was in the closet sir #comingout #college #exorcist ♬ original sound – andrew hartzler

 

Hartzler 14 évesen bújt elő a szüleinek, akik átnevelő táborba küldték, ahol a fiú szerint csak öngyűlöletet tanítottak neki. Miután leérettségizett, egy keresztény egyetemre küldték tanulni. Hartzler később újra megerősítette a szüleinek, hogy meleg. Számított rá, hogy a korábbiakhoz hasonló módon fognak reagálni, ezért kamerákat helyezett el a szobájában.

A fiú szerint a szülei több ezer dollárt fizettek Jacobsnak az “ördögűzésért”.

Hartzler úgy nyilatkozott, azért osztotta meg a videót a közösségi médiában, mert “nagyon fontos, hogy az emberek lássák, hogy vannak jobboldali keresztény fanatikusok, akik ilyen eljárásoknak vetik alá a gyerekeiket, és azt hiszik, hogy melegnek lenni mélységesen gonosz dolog, amit valamiféle rituáléval kell eltávolítani”.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb