Itthon

Orbán Viktor szerint az „LMBTQ lobbi” miatt nem jön a pénz Magyarországra

Szokásos péntek reggeli interjúját adta a Kossuth Rádiónak Orbán Viktor, amelyben a járvány, a rezsi, a gazdaság állapota és Karikó Katalin mellett téma volt az „LMBTQ-lobbi” is.

A miniszterelnök kifejtette, hogy Magyarország gazdasága törékeny, miatt szüksége van az Európai Unió által közösen felvett hitelre a járvány elleni károk elhárításához. De míg ezt egyes országok már júniusban megkapták, addig Magyarország még mindig nem. Szerinte ez “nem fair”.

A késedelem oka pedig az „LMBTQ lobbi (…) ez a nem hagyományos, nem tudom hogy kell, nem akarok senkit megbántani, akik nem úgy élnek, mint mi, nem lány szeret fiút, hanem összevissza (…) ezeket kell beengedni az iskolába” – fogalmazott Orbán Viktor igen zavarosan.

Véleménye szerint ennek a gazdasághoz semmi köze. Az Unió mégis azt követeli hazánktól, hogy “átengedjük a gyerekek szexuális nevelését mindenféle LMBTQ-aktivistának.

„A magyar gazdaság nem szenvedhet kárt amiatt, hogy Brüsszelben összekeverik a gazdaságpolitikát a szexuálpolitikával” – jelentette ki a kormányfő, arra utalva, hogy így máshonnan kell az országnak a forrásokat előteremtenie.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin